Gözünüzü Dört Açmanız Gereken Blockchain Start-ups, Dosya no:1

start-up

Bitcoin dünyaya geldiği dokuz yılda, mütevazi bir başlangıçtan fenomenliğe uzanan bir başarı öyküsüne imza attı. dünyası söz konusu olduğunda, işler baş döndürücü olabiliyor. birimlerinden bahsettiğimiz zaman sadece Bitcoine yer vermek diğerlerine haksızlık olur. İşte 2018’de göz atmanız gereken start-ups kripto para birimleri.

Ark

Konu altcoin olduğunda güvenli işlemden bahsetmek çok da doğru olmaz. Bu, neredeyse her gün aşırı düzeyde istikrarsızlığa maruz kalan inanılmaz derecede değişken bir endüstridir. Yatırımınız kelimenin tam anlamıyla bir gecede iki katına çıkabilir veya alaşağı olabilir. Asıl yetenek, bir sonraki Bitcoin veya Ether olma potansiyeline sahip bir para birimini bulmak ve bunlara yatırım yapmaktır. Ark; geliştiricilerin ve start-upların hizmetine sürülen yeni “hepsi bir arada” blockchain hizmeti. Ark, daha önce olmadığı kadar esnek ve güçlü bir yenilikçi “akıllı köprü sistemi” kullanıyor. Sistemin arkasındaki gerçek teknoloji, burada açıklamak için oldukça karmaşık. Ancak şunu diyelim ki bir sonraki yükselen yıldızı arıyorsanız bu “o” olabilir.

ExtraCredit

Bitcoini anladığımız için ödül alabilirseydik ne olurdu diye düşündünüz mü hiç? ExtraCredit işte bunu yapmaya çalışıyor. Kendini dünyanın ilk eğitim kripto para birimi olarak ilan eden şirket, blok zincirleri öğrenmek ve çevrimiçi yazılı testlere katılmak için kullanıcıları kendi şifreleme işareti Ekstra Krediler’le (XTRA) ödüllendirdiğini söylüyor. Bu, genel halkın blok zincir teknolojisinin farkına varmasına yardımcı olurken, diğer yandan insanlara parayı kazanmalarına yardımcı oluyor.

TrustToken

Hisse senetleri, patentler, tahvil ve gayrimenkul gibi gerçek dünya varlıkları, bir altcoinin sunabileceği akışkanlığı veya iyi ağ bağlantısı özelliğini sunmaz. Kaliforniya, Stanford’da bulunan yeni bir start-up olan TrustToken, dünya çapındaki kullanıcılara kendi seçtikleri herhangi bir somut varlığını kendi kripto simgesine dönüştürme olanağı sunuyor. Bu, herhangi bir somut varlık için akışkanlık ve kısmi mülkiyet yaratma imkânı tanıyor. Ayrıca simge sahipleri için sigorta ve denetim imakanı sağlıyor.

ShipChain

Nakliye ve lojistik sektöründe inovasyon yolunda arzulanan çok şey var. Dünyanın uzak köşelerinden mal almak, belirsizlikle dolu yavaş ve pahalı bir süreçtir. Denizcilik lojistik temelli bir start-up şirketi olan ShipChain, siparişinizi, satıcının deposundan kapınıza kadar gelmesini sağlar. Başlangıçta, DHL eski CEO’su Roger Crook gibi endüstri gazileri işe el attı. Kevin Harrington (Shark Tank), Steve Schoch (Amgen / Miramax), John Monarch, Joel Comm ve Brian D. Evans da projede dikkate değer isimler arasında yer alıyor. Kamu simgesi satışı yakında olacak, göz atmanızda fayda var.

Cypherium

Amazon, Google ve Microsoft yöneticileri tarafından geliştirilen yeni sistemi, özellikle olağanüstü seviyelerde ölçeklenebilirlik özelliği nedeniyle blockchain alanında atılım yapıyor. Cypherium, blockchainin ticari kabul edilebilirliğinin arkasındaki sebebin yetersiz altyapıda yattığı ve çok seviyeli yönetim sisteminin bunu çözmeyi amaçladığını söylüyor. Kripto para birimlerini ana akımlaştırmaya yönelik iddialı bir hedefe sahip olan Cypherium, önümüzdeki yıl izlemeniz gereken şirketlerden biri.

Loci

LOCIcoin olarak bilinen Loci sayesinde üreticeler patenti fikirlerini simgeleştirip global pazarda satabiliyorlar. Blockchain teknolojisini kullanarak, fikri mülkiyet alıp satma yeri haline getirerek dünya pazarını fethetmek istiyor. Bir patentin korunması riskli ve pahalıdır, ancak Loci, üreticilere fikirlerinden para kazanmak için daha iyi bir yol sunmak istemektedir. ICO halen ikinci turda ve 31 Aralık 2017 tarihine kadar devam etmesi bekleniyor.

ConnectJob

On-demand ekonominin hafifçe alınmaması gerekir. Uber, Lyft ve Taskrabbit gibi şirketler, hizmet pazarının büyük bir yüzdesine sahip olmakla birlikte, arzulanan şirketlerin başında gelir. Siz ve ben gibi düzenli insanlar, işlerimizin verimli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak sertifikalı kişilerden yararlanmaya ihtiyaç duyuyoruz. Bu da genelinde büyük bir uzman kitlesini, onları sunulan hizmetler için ödüllendiren uygun bir kanala ihtiyaç duyuyor. İsteğe bağlı hizmetler için blockchain tabanlı bir pazar olan ConnectJob, bunu yapmayı amaçlıyor.

 

Görsel Kaynak: Google

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin