WavesGO Nedir?

Waves Platformuna ait kriptoparasının blok kaşifi olarak gösterilen resmi sahibi WavesGO sitesinin anasayfasında Waves kripto parasının ve Waves Platformunun hacmine, kazandığı değerlemeye, yine waves platform üzerinde halihazırda devam eden veya planlanan ICO’lar, madencilerin listesi gibi bu platforma ait tüm bilgiler yer almaktadır.

Aynı zamanda sitesi, tam düğüm çalıştırılan ve WAVES’lerinizi kiraya verebileceğiniz bir havuza da sahip. Direk olarak bu linkten erişebilir, ya da websitesi üzerinden LPOS POOL – Lease your Waves and receive weekly dividens yazılı linki bularak ilerleyebilirsiniz.

Kiraya verdiğiniz Waves’lerinizin karşılığında da havuzdan elde edeceğiniz Waves, MRT ve WGO tokenlarınız her hafta Cuma günü platform tarafından otomatik olarak WavesDEX üzerindeki hesabınıza yatırılır.

WavesGO havuzu şu anda Coin kiralamak için en çok kullanılan havuz olma özelliğini de elinde bulunduruyor.

WavesGO Nedir?

WGO emtiası, Waves blok zinciri üzerindeki bir birimidir. WavesGO sitesi ücretli bir hizmet sunduğunda (siteye reklam verme gibi) tüm ödemelerin WGo ile yapılacağını açıklamıştır.

WGO’ya ait whitepaper, yani açıklama metnine buradan erişebilirsiniz.

WavesGO’yu Değerli Yapan Şey Nedir?

Geliştirici Ekibe Göre;

WavesGO web sitesi üzerinde alınan tüm reklamların ödemelerinin tamamı WavesGO coin’leri ile yapıldığı gibi bu reklamların gelirinden de WavesGO sahipleri pay sahibi olabiliyor.

Aynı zamanda WGO sahipleri eğer tokenlarını WavesDEX üzerinde tutarsa, WavesGO ekibinin üretip sattığı yazılım gelirlerinden ve API erişimi sonucu ödenen ücretler üzerinden de pay alabilecek. Geliştirici ekip bununla da sınırlı kalmayıp “Aynı zamanda WGo emtiası sahipleri ileride WGO ile ilgili oylamalarda da hak sahibi olabilecekler” şeklinde bir açıklama yaptılar.

WavesGo Emtiasının Özellikleri

WGO şeklinde simgelenen token, toplamda 10 Milyon adet üretildi. Geliştirici ekip bu sayede projenin hacim kazanması halinde coin’lerinin sınırlı sayıda olmasından dolayı değerini daha da katlayacağına inanıyor.

Toplam WGO miktarı;

  • 500 Bin adet tüm Waves hesaplarına,
  • 1 Milyon adet WGO havuzuna WAVES’lerini kiralayanlara
  • 1 Milyon adet geliştiricilere
  • 1,5 Milyon adet WCT(Waves Community Token) sahiplerine,
  • 2,5 Milyon adet pazarlama faaliyetlerine,
  • 3,5 Milyon adet geliştirme ve altyapı maliyetlerine ayrılacak şekilde dağıtılmaktadır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin