WaBi Coin Artık Binance’de

Kataloğuna her geçen gün yeni bir kripto para ekleyen Binance, olarak kullanıcılarına artık WaBi Coin‘lerin de alım-satım işlemlerini gerçekleştirebileceklerini duyurdu.

Son dönemlerde önemli ölçüde yükseliş trendi yakalayan WaBi’nin bu ile birlikte daha da artışı bekleniyor. Nitekim bildiri yayınlandıktan sonra WaBi’nin fiyatı %20 artışla 1.20 dolar seviyelerine yükseldi.

Projesi oldukça güçlü olan WaBi’nin destekçileri ise durumdan memnun. Gelecek günlerde daha da değerlenmesi beklenen WaBi‘ye uzun dönem yatırımı olarak bakılıyor. Bu yüzden de genel olarak alım trendi artış olarak göze çarpıyor.

Peki Coin Nedir?

Çin merkezli ancak Singapur’da ICO açılışını yapan WaBi ekibi ve CEO’sunun çözüm sunduğu problem ise oldukça etkileyici. CEO Alexander Busarov durumu şöyle özetliyor:

Özellikle Çin’de olmak üzere tüm dünyada kaliteli ürünleri bulabilmek oldukça zor bir hal aldı. Özellikle çocukların gelişiminde büyük aksaklıklara yol açabilecek zararlı maddeleri içeren ürünlerin kaliteli ve gerçek olanlardan bir şekilde ayrılabilmesi gerekiyordu. Ben de “Neden olmasın!” dedim, ve bu proje ile şirketin açılmasına yardımcı oldum.

İşte WaBi ekibi tarafından yayınlanan video:

WaBi ekibi tarafından hazırlanan whitelist, yani proje detaylarında problemin çözüm şeklini ise RFID kullanılarak ürünlerin detaylı analizinin QR kodlar aracılığı ile kontrolünü sağlayacaklarını beyan ediyorlar.

Projenin web sayfasına buradan erişebilirsiniz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin