Bitcoin Grafik analizi 3 Mart

Bitcoin son dönemlerde çalkantılı bir grafik ile birlikte yoluna devam ediyor. Yorumcuların analizlerine göre destek noktası şu an için $10.500. Yani elinizde BTC bulunduruyorsanız şu an için $11.300 civarlarında gezen BTC’nin $10.500 seviyelerine geri gelip tekrar yukarı çıkması senaryosu muhtemel gözüküyor.

Bu senaryonun gerçekleşmesi için bir sebep gözükmese de, olası bir anında elinizde bulundurduğunuz BTC’lerin satışı için $10.300-$10.500 seviyeleri kötü bir tercih olabilir.

BTC için bir sonraki hedef $12.700

Bir çok altcoin şu durumda büyük oranda düşüş yaşayacak gibi görünüyor. Güçlü olan coinler %5 dolaylarında düşüşlerini durdursa da sağlam bir projeye dayanağı olmayanların çok daha büyük oranda düşüşü söz konusu olabilir.

BTC hala daha marketi eskisi gibi domine edemese de her geçen gün dominasyonunu artırmaya devam ediyor. Dün %40.7 seviyelerinde olan dominasyonu bugün %41.4 olarak hesaplanıyor. Bu durum ise BTC’nin market dominasyonunun yavaş ama sağlam adımlarla tekrar artışa geçtiğini gösteriyor. Bu analiz ile birlikte 7-10 gün içerisinde %50 dolaylarında bir BTC dominasyonu görebileceğimiz öngörülüyor. Bu durum ise altcoinlerin aşağı yönlü eğilimi başlayıp %5 seviyelerinden %20-25 seviyelerine kadar değer kaybı hesaplanabileceğini gösteriyor.

UTK, ICX, ADA vb. altcoinlerden almak için birkaç gün daha beklemek daha uygun bir seçenek gibi görünüyor. Şu anda da alım için uygun görünüyor, ancak zarardan kara geçmek için birkaç gün fazladan beklemek zorunda kalabilirsiniz.

Hiçbir bilgiyi tavsiyesi olarak almayınız. Fotoğraf google’dan alınmıştır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin