Binance Stop-Limit Özelliğini Kullanıcılarına Açtı

binance-stop-limit-ekledi
binance-stop-limit-ekledi

Uzakdoğu’nun en büyük, dünyanın ise ilk 3 büyük borsası arasında gösterilen Binance Stop-Limit Özelliğini kullanıcılarına açtı.

Borsa’nın duyuru sayfasından yapılan açıklamada kullanıcıların uzun süredir istediği ve eksikliğini çektiği Stop-Limit fonksiyonunun nasıl kullanılacağına dair bir link de paylaşıldı.

Önümüzdeki senelerde Las Vegas merkezli dünyanın en büyük kripto para piyasası Bittrex‘in yerini alması beklenen Binance, yapılan güncelleme ile yukarı sıralardaki yerini sağlamlaştırdığını ve daha da yukarıya çıkmak için ivme kazandığını rakiplerine göstermiş oldu.

Her geçen gün bir başka koin Binance sitesinden kullanıcıların huzuruna açılırken gelecek bir sonraki adım ise heycanla bekleniyor.

Stop-Limit Nedir?

Stop-Limit emri en düşük satış veya en yüksek alış emrinin belli bir değere gelmesiyle tetiklenerek oluşan normal bir alış veya satış emridir. Kârı korumak veya zararı durdurmak için kullanışlı olabilirler. Kullanımı oldukça kolay ve faydalıdır.

Başka bir deyişle, borsada bir paranın fiyatı belirli bir seviye altına indiği sırada otomatik satış yapabilirsiniz. Bunun tam tersi olarak fiyatı belirli bir seviyeye düştüğünde fırsatı değerlendirmek için otomatik alım emri de verebilirsiniz. İstenen koşullar sağlandığında bu işlem otomatik olarak gerçekleşecektir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin