Bitcoin CBOE’de Çöküşe Neden Oldu

CBOE Bitcoin vadeli işlemlerini başlatır başlatmaz sitede yoğunluk nedeniyle yaşandı.

CBOE, bu sene giderek büyüyen bir ağ payına sahip olan kripto para birimine yer vermeye başladı. vadeli işlemlerini ortak saat ile saat 17.00’de başlattı ve web siteleri birkaç dakika içinde çöktü. , sitelerindeki yavaşlığın ve 404 hatalarının normal trafikten çok daha yüksek bir trafik akışından kaynaklandığını belirtti.

Dijital para birimleri yılın başlangıcından bu yana listeye girmeleriyle birlikte, neredeyse diğer tüm kurlarda çöküşe veya değer kaybetmelere neden oldu. Pek çok kişi Wall Street ,büyük trafik akışlarıyla başa çıkabilen,olaya sunucularıyla dahil olduğunda geleneksel Bitcoin borsasını uçuracağını düşünüyor. Görünüşe göre, ana akım Wall Street şirketleri bile Bitcoin talebi ile uğraşmaya zorlanıyor.

Hala değişken…

Piyasanın açılışıyla birlikte fiyat aniden 1000 doların üstüne çıktı fakat şaşırtıcı bir şekilde bu durumun ardından aniden yarı yarıya indi. İlerleyen zamanlarda ise yükselmeye devam etti.

Aşırı duyarlılık göstermenin doğru olduğunu söylemek zor, ancak BitcoinMarkets alt dizinde çoğu vadeli işlem, piyasaya sunulmasına kadar sabit kalıyordu.Son haftalarda, düzenlenen vadeli işlemlerin kurumsal yatırımcıların para birimlerine değer kaybettireceği ve fiyatın düşmesine yol açacağı korkusu büyük ölçüde yayıldı. Şu an ki fiyat hareketine bakarsak, bu korkuların çoğunlukla azaldığı görülüyor, ancak tüccarlar diken üstünde beklemeye devam ediyor.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin