Phoenix RISE Programı Detayları ve İlk Enflasyon Düzenlemesi

PHB

Değerli Phoenix yatırımcıları,

Phoenix Global, eski adı ile Apex Technologies, Phoenix RISE adı altında yeni stratejik ekonomi optimizasyon programının lansmanını yaptı. Teknolojik geliştirmeler kapsamında Phoenix ağının son kullanıcı odaklı olarak token ekonomisindeki değişiklikler ile birlikte yeni bir büyüme modeli sağlayacak olan RISE modeli, Phoenix ekosistemine şu şekilde değişiklikler getiriyor:

Makale Phoenix Global Medium kanalından alınmış ve Phoenix Türkiye ekibi tarafından Türkçe’ye çevrilmiştir.

1. Kademeli Enflasyon Düşüşü

Proje, dApp, ekosistem ve kullanıcı tabanı büyümesiyle birlikte PHB token üzerindeki enflasyon, kritik eşik noktaları geçildikçe kademeli olarak düşürülecek.

2. Kilitleme ve Yanma Mekanizmaları

PHB tokenin dolaşımdaki arzının azalmasını hedefleyen kilitleme ve yakma senaryolarının optimize edilmesi ve artırılması amaçlanıyor. Bu optimizasyonlar için L2 Kilitleme ve Yakma makalesinin yanı sıra çok yakında detaylarını açıklayacağımız kritik rol üstleniyor.

AlphaNet hakkındaki detayları ise en kısa sürede açıklayacağız.

3. Ekosistem Teşvikleri

Hem faydalarının artırılması hem de yatırımcılarımızın ellerinde tuttukları PHB’ler ile pasif gelir elde edebilmeleri için üzerinden kilit mekanizmalarını ve opsiyonlarını geliştirmeye devam ediyoruz.

Örnek vermek gerekirse, çeşitli borsalar üzerinden PHB’lerinizi stake etmeniz, ya da aracı kuruluşlar (cüzdan vs.) gibi alternatif platformlar üzerinden PHB’lerinizi stake etmeniz için çalışmalar yürütüyoruz.

Phoenix RISE‘ın piyasaya sürülmesiyle birlikte, yıllık %10’luk ilk enflasyon indiriminin 16 Ocak’tan itibaren geçerli olacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.

Phoenix Türkiye telegram grubuna buradan katılabilirsiniz.

Bol kazançlar!

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin