Avalanche, Wanchain’in Çapraz Zincir Özelliğini Kullanacak

wanchain

Wanchain ve , Wanchain’in yenilikçi merkezsiz, gözetimsiz çapraz zincir altyapısının Avalanche’ın C-chain ile entegrasyonunu duyurdu. İki endüstri lideri, DeFi’nin geleceğini güçlendirmek için gerçekten merkezsiz çapraz zincir uygulamalarının geliştirilmesini sağlamak için bir araya geliyor.

Wanchain’in merkezsiz çapraz zincir köprüleri ile Avalanche’ın eşsiz proje ve uygulama ekosistemi birleşiyor. Avalanche ve ekosistem projeleri, çapraz zincir teknolojisinin gücünden yararlanarak kullanıcıları için yeni değer ve kullanım alanları yaratmak için Wanchain’in çapraz zincir blok zinciri altyapısını kullanacak.

Dünyanın izole blok zinciri ağlarını birbirine bağlayan merkezsiz bir blok zinciri birlikte çalışabilirlik çözümü olan , izole heterojen blok zincir ağları arasında gerçekten merkezsiz çapraz zincir işlemleri sağlayan tek projedir. Wanchain’in çapraz zincir altyapısı halihazırda Bitcoin, Ethereum, Wanchain, EOSIO, Binance Smart Chain, Litecoin, XRP Ledger, Moonriver ve şimdi Avalanche‘ın yanı sıra düzinelerce başka tokeni destekliyor.

Avalanche’ın eklenmesi, Wanchain’in dünyanın en gelişmiş çapraz zincir çözümü olarak konumunu pekiştiriyor. Avalanche, kesinlik süresi ile ölçülen blok zinciri endüstrisindeki en hızlı platformudur. Özelleştirilmiş genel ve özel blok zincirler üzerinde düşük maliyetli, sağlam, uyumlu dApp‘ler oluşturmayı kolaylaştıran yüksek performanslı, güvenli ve özelleştirilebilir bir platformdur.

Avalanche geliştiricilere, kullanıcılara dijital değer temsillerine sınırsız erişim sağlayan uygulamalar oluşturma yetkisi vererek, dijital varlıkların parçalanmış dünyasını bir araya getirmeyi amaçlıyor. Wanchain’in merkezi olmayan çapraz zincir köprüleri, geliştiricilerin olanaklarını artırıyor.

Avalanche Asya Başkanı Wilson Wu;

Wanchain yıllardır yüksek güvenlik standartlarını ve gerçek merkezsizliği vurgularken çapraz zincir köprüler geliştirmek için çalışıyor. Akıllı bir ekibi, kripto piyasasının kaosundan uzaklaşmadan çapraz zincir teknolojisine derinlemesine dalmak için kurucuları Jack’ten ilham alıyorum. Tüm kullanıcılara fayda sağlamak için onları gerçekten Avalanche ekosistemine getirmek istiyoruz.

Bu işbirliğinin sonraki aşamaları ise şu şekilde:

  • Avalanche, Wanchain’in merkezsiz çapraz zincir köprülerinin faydalarını ekosistem projelerine tanıtacak
  • Wanchain, Avalanche üzerinde wanXRP ve wanLTC gibi çapraz zincir uyumlu tokenler ve diğer genel blok zincirlerinde wanAVAX için yeni kullanım senaryoları yaratacak.
  • Avalanche ve Wanchain, gelecek vaat eden yeni çapraz zincir DeFi projelerini birlikte kuluçkaya yatıracak

Wanchain İş Geliştirme ve Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Li Ni şunları ekliyor:

Wanchain’in merkezsiz köprüleri, Avalanche ekosistemindeki geliştiricilere güçlü çapraz zincir uygulamaları oluşturmak için heyecan verici fırsatlar sunuyor. DeFi giderek çapraz zincir haline geldikçe, bu entegrasyon hem Wanchain hem de Avalanche ekosistemlerini tüm son kullanıcıların yararına genişletiyor.

Blok zincirinin yeni dönemi, varlıkların, verilerin ve komutların kesintisiz çapraz zincir birlikte çalışabilirliği ile güçlendiriliyor. Avalanche ve Wanchain, inovasyonun bu sonraki aşamasında merkezi roller oynamaya hazırlar. Avalanche X-Chain ve P-Chain entegrasyonu da dahil olmak üzere bu işbirliği hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki haftalarda ve aylarda paylaşılacak.

Bu makale Wanchain Medium makalesinin çevirisidir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin