Ferrum Network’ün Yeni NFT Servisini Tanıttı

ferrum-network-unifyre

Ferrum Danışmanlık Hizmetleri, genellikle FAS-NFT olarak bilinen Ferrum Danışmanlık Hizmetleri bölümünü tanıttı. Kısa bir süre içerisinde topluluğa duyurulmak üzere daha büyük bir Büyüme Stratejisi Bölümü (GSD) stratejik girişiminin bir parçası olan NFT bölümü, sanatçı, müzisyen ve daha bir çoklarını kapsayacak olan NFT‘lerle ilgili proje ortaklığını kapsayacak.

Ferrum Ağına yeni aşina olanlar için, Ferrum Network‘ün şimdiye kadar NFT ile ilgili bir çok çalışma gerçekleştirdiğini belirtelim. Ferrum Ağı ve ona bağlı bağlı Danışmanlık Hizmetleri, oldukça uzun bir süredir NFT arenasında yer alıyor. Ferrum Network, BONDLY, PLAYCENT, yeni başlatılan UREEQA ve yakında çıkacak NETVRK gibi projeler aracılığıyla, pazarın bu segmentinin büyümesini uzun zaman önce öngörmüştü. Daha önceden NFT üreticisi Marco-O-Matic tarafından geliştirilen Metal 0x NFT’si ile birlikte Ferrum Network NFT dünyasının kendi ağı için kalıcı olacağının sinyallerini çok net bir şekilde vermiş oldu.

Ferrum Network’ün NFT arenasındaki yatırımları ve anlaşmaları ile birlikte blok zinciri pazarının hızla genişleyen segmenti olan NFT için ağına ve yatırımcılarına büyük olanaklar tanıyacağına inanılıyor.

NFT‘ler için ERC721 standardı ve ERC-1155 gibi ek standartların benimsenmesiyle, olanaklar gerçekten sonsuz bir hale geliyor.

Ferrum Network ek’b’n’n yaptığı açıklamaya göre önümüzdeki günlerde, haftalarda ve aylarda bir çok ortaklıklar ve NFT‘ler için projeler duyurulacak.

Ekip üyelerinden Ivan Tomic konu hakkında yazdığı medium makalesinde şu şekilde bir açıklamada bulundu:

Ferrum Network’ün masaya getirdiği her şeyde olduğu gibi içiniz rahat olsun, NFT stratejisi zaten ünlü olan Ferrum’a büyüme, kalite ve başarı getirecektir.

Her geçen gün duyurduğu yeni anlaşmalar ve geliştirici ekibin başarıları ile birlikte ayı piyasasında bile yatırımcılarını oldukça memnun eden Ferrum Network projesi, gelecek günlerde, haftalarda ve aylarda çok daha güzel başarılara imza atacak gibi görünüyor.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin