Ferrum’dan Yeni Pool Drop Özelliği

ferrum-network-unifyre

Ferrum Network marketin durumundan bağımsız olarak geliştirmelerine tüm hızıyla devam ediyor. Yeni tanıtılan Pool Drop özelliği ile Ferrum Network’ün cüzdanı kriptopara transferini çok daha kolaylaştırıyor.

Pool Drop Nedir?

Proje sahipleri, pazarlamacı ekipler ve çoğu zaman bounty/ödül/airdrop dağıtımcıları kriptoparaların kitlelere gönderilmesinde büyük problemler yaşıyorlar. Oldukça fazla sayıda insana transfer işlemi gerçekleştirildiği için kimi zaman hatalı hesaplamalar ve/veya transferler gerçekleşebiliyor. Elle yapılan her süreç gibi kriptopara dağıtım işi de hataya çok uygun bir alandır.

Dahası, elle gerçekleştirilen bu eski tip sistem kriptopara transferi için bir cüzdan adresine ihtiyaç duymaktaydı. Hem gönderen hem de alıcı kişiler için soru işaretleri doğurması ayrı bir yana, hata yapılmasına çok açık bir sistem olduğu da aşikar.

İşte bu problemi UniFyre cüzdan geliştiricisi Ferrum ekibi çok basit ve etkileyici bir şekilde çözmüş. Herhangi bir bounty ya da airdrop sonucu kazanılan tokenlar bu teknoloji kullanılarak bırakılan link üzerinden kazanan kişiye anında ulaştırılabiliyor.

Basit, kullanışlı ve eğlenceli bir geliştirme olmuş.

Pool Drop Nasıl Çalışıyor?

Basitçe belirli miktardaki kriptoparanın kitlelere eriştirilmesinde belirlenen kişilerin linke tıklayarak kabul etmesi sonucu kriptopara transferini gerçekleştiriyor.

Tıklanan link üzerinden gönderilen tokenların tamamı ya da bir kısmı kabul edildikten sonra gödneren hesap işlemi onaylıyor ve böylelikle alıcı kişinin UniFyre cüzdanına transfer işlemi gerçekleşiyor.

Ayrıca gönderilen link üzerinden yapılan tokenların ne kadarının başarılı bir şekilde gönderildiği gibi verilerin de kontrol edilmesi mümkün.

Transfer işlemi tamamlandıktan sonra basitçe ayrı bir link bırakarak alıcıya not/reklam vs. bırakabilirsiniz.

Tüm süreç oldukça kolay ve güvenilir  işletiliyor. UniFyre cüzdanın desteklediği tüm coinler/tokenlar ile bu teknoloji kullanılabilir konumda oluyor.

Nasıl Pool Drop Yapılır?

More Settings -> Advanced kırılımı takip edilerek Pool Drop seçeneğine ulaşılır.

Ardından transferi yapılmak istenen token seçilir. Listelenen tüm tokenlar/coinler ile Pool Drop yapabilirsiniz.

Ardından gödnerilmek istenen toplam tutar, kaç kişinin transfer için uygun olacağı ve kişi başına düşen token miktarı girilir. Ayrıca transfer işlemi tamamlandıktan sonra kullanıcılara gösterilecek olan bir mesaj girmeyi de unutmayın!

Ayrıca mesajla birlikte bir link de bırakabilirsiniz, bu işlem daha çok reklam amaçlı geliştirilmiş bir yapıya sahip. Örneğin kendi linkinizi, instagram profil linkinizi ya da Twitter profil linkinizi bırakabilirsiniz. Herhangi bir link işe yarayacaktır.

Ardından oluşan Pool Drop linkini herhangi bir platform aracılığı ile paylaşabilirsiniz. Telegram, Twitter, web siteniz, mailiniz ya da herhangi bir paylaşım kanalı aracılığı ile linkinizi paylaşabilirsiniz.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin