OKEx’ten Happy Friday Ödül Programı

OKEx ödüller dağıtmaya devam ediyor.

Etkinlik dönemi: 4 Aralık 2020’den itibaren her Cuma.

Uygunluk: Katılmak için OKEx hesabınızın olması ve fotoğraf ile doğrulamayı yapmanız gerekiyor. Günlük ortalama bakiyeniz 100 veya daha fazlaysa veya günlük ortalama işlem hacminiz 100 USDT veya daha fazlaysa programa katılmaya hak kazanıyorsunuz.

Kurallar

  • Bu program OKEx’in gelirlerinin yatırımcı ve kullanıcılarına daha fazla kar getirmesi için oluşturulmuş.

Hem sahip olduğunuz varlıklara hem de işlem hacminize göre ödüller alabilirsiniz.

Nasıl mı çalışıyor?

Her Cuma, 09:00 UTC’de, vadeli işlemlerden ve kalıcı takas işlem ücretlerinden elde edilen gelirin %20’sini alıyoruz. %10’u ortalama bakiyelere göre dağıtılır ve diğer %10’u ortalama işlem hacimlerine göre dağıtılır. Ödüller BTC olarak dağıtılır.

  • Bakiyeniz için ödüller:  Ödülünüz, günlük ortalama bakiyenizin tüm kullanıcıların günlük ortalama bakiyesine bölünmesine bağlıdır. 

Vadeli işlemlerden ve kalıcı swap işlemlerinden elde edilen gelir, bir önceki Perşembe günü saat 16:00 ile sonraki Perşembe günü saat 16:00 UTC arasındaki dönem için hesaplanır.

Günlük ortalama bakiyeniz, tüm ana hesaplarınızdaki en büyük 20 varlığın toplam değeridir. Bir önceki Perşembe gününden itibaren 7 gün boyunca her gün saat 16:00 UTC’de anlık hesap bakiye görüntüsü alınır. Toplam değer, OKEx’deki en iyi 20 varlığın USDT cinsinden kapanış fiyatına göre hesaplanır.

Günlük bakiyeniz 10.000 USDT’den fazlaysa, maksimum değer olan 10.000 USDT olarak hesaba işlenir.

  • İşlem hacminiz için ödüller:

Ödülünüz, günlük ortalama işlem hacminizin tüm kullanıcıların günlük ortalama işlem hacmine bölünmesine bağlıdır.

Günlük ortalama işlem hacminiz spot, marj, , kalıcı takaslar ve diğer seçenekleri içerir. Her Perşembe, önceki Perşembe günü saat 16:00 UTC’den geçerli Perşembe günü saat 16:00 UTC’ye kadar olan dönem için anlık bakiye görüntüsü alınır.

Günlük işlem hacminiz 30.000 USDT’den fazlaysa, maksimum değer olan 30.000 USDT olarak hesaba işlenir.

Açıklamalar

Ortalama bakiyeniz, USDT cinsinden en iyi 20 OKEx varlığı olarak ele alınır. OKEx üzerindeki en iyi 20 varlık olarak şu coinler belirlendi:

USDT cinsinden ortalama bakiyeleri hesaplarken OKB değeri ikiye katlanır. Diğer varlıklar 1: 1 olarak dönüştürülür. Yani bu bağlamda OKB bulundurmanız son derece kritik.

Alt hesaplar bu programa katılmıyor.

Son olarak İlgili etkinlik dönemi bittikten sonra 30 gün içinde Mutlu Cuma Ödülünü etmezseniz, süresi dolar ve daha sonra talep edemezsiniz.

Dağıtım

Gelir dağılımından ödülleri doğrudan fonlama hesabınıza alacaksınız.

Piyango özelinde ise 7 iş günü içinde indirim kartları gibi dijital ödülleri alabilirsiniz. Macbook veya iPhone gibi fiziksel ödüller için ise kazanan olarak @OKEx’i de etiketleyerek tweet atmanız gerekiyor. Tabii bir ekran görüntüsü ile birlikte. Ardından müşteri temsilcisi ile iletişime geçerek ödülünüzü alabilirsiniz.

Piyango ödüllerinizi kazandıktan sonraki 7 gün içinde alabilirsiniz.

Not: Kampanyaya Cosmos Türkiye ekibinin yaptığı anlaşma ile birlikte katılarak daha fazla kazanç elde etmek için bu linkten OKEx’e kayıt yaptırabilirsiniz.

1 YORUM

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin