Wanchain Kasım 2023 Bülteni

wanchain

Sayın Wanchain Topluluğu,

Kasım ayı, Wanchain Ekosistemi için heyecan verici güncellemelerle dolu bir ay oldu. Bu güncellemeler arasında önemli köprü güncellemeleri, birçok yeni entegrasyon ve daha fazlası bulunuyor. Wanchain ayrıca Dubai’de düzenlenen Cardano Zirvesi 2023’e katıldı.

Detaylarıyla İnceleme: Bir Bitcoin Köprüsü Güncellemesi

Wanchain Bitcoin köprüsü, yakın zamanda gerçekleştirilen önemli bir güncelleme ile güvenliği güçlendirdi, gizliliği artırdı, verimliliği iyileştirdi ve maliyetleri azalttı; tüm bunları merkezi olmaktan vazgeçmeden başardı.


Bu güncelleme, iki temel iyileştirmeyi beraberinde getirdi:

Taproot desteği: Bitcoin’i daha hızlı, daha verimli ve daha özel hale getirir.

uniMPC: Wanchain’in çapraz zincir Çoklu Hesaplama (MPC) imza arayüzünü standartlaştırarak birleştirilmiş bir MPC oluşturur.

Bu güncellemenin teknik detayları hakkında daha fazla bilgiyi okumak için buraya göz atabilirsinizYeni Wanchain Köprü entegrasyonları

Louey entegrasyonu

LOUEY, Wanchain’in çapraz zincir köprüleri aracılığıyla entegre edildi! Kullanıcılar artık LOUEY token’ını Cardano ve BNB zincirleri arasında çapraz zincir transfer edebilirler.

Köprüleme işlemine buradan ulaşabilirsiniz: https://bridge.wanchain.org/

TheADA entegrasyonu

TheADA (TADA), Wanchain’in çapraz zincir köprüleri aracılığıyla entegre edildi! Kullanıcılar artık Ethereum ve Cardano arasında TADA token’ını çapraz zincir transfer edebilirler.

Köprüleme işlemine buradan ulaşabilirsiniz: https://bridge.wanchain.org/

WanAI şimdi Wanchain’in web sitesinde kullanılabilir!

WanAI, Gitbook Lens tarafından desteklenen ve WanDocs kullanılarak eğitilen bir dijital asistan. Wanchain web sitesinde(https://www.wanchain.org/) WanAI’ye erişebilirsiniz. 

Supply and DAImand kampanyası sona erdi.

Katılan herkese teşekkür ederiz! Tüm ödüller dağıtılmıştır. Gelecekteki kampanyalar için sosyal medya hesaplarımızı takipte kalın!

Medyada Wanchain

Wanchain, Dubai’de düzenlenen Cardano Summit 2023’e katıldı!

Wanchain’in Pazarlama ve Büyüme Başkan Ürün Yöneticisi Temujin Louie, Dubai’de düzenlenen Cardano Summit 2023’te bir panel tartışmasına katıldı. Aşağıdaki kapsamla ilgili güncellemelere göz atın!

Boşluğu Köprüleme: Kurumsal Benimseme için Etkileşim Yeteneği

 

Sınırları Aşmak! Cardano Çapraz Zincir NFT’leri Geliyor mu?!

Wanchain’ın EN YENİ İnovasyonu!

 

Wanderings Bölüm 14: Yeni Entegrasyonlar Çoğalıyor!

 

USDT XFlows’u nasıl kullanabilirsiniz: Ethereum, Tron, Arbitrum, Optimism, Polygon ve daha fazlası arasında transferi yapın!

Messari’nin Cardano’nun 2023 üçüncü çeyrek durumu raporu

 

Wanchain ile İlgili “Wanchain birinci katman (L1) PoS EVM blok zinciri ve merkezi olmayan blok zinciri etkileşim çözümü – çeşitli köprüleri aracılığıyla Cardano üzerinde USDT ve USDC’yi kullanıma sundu. Wanchain’in köprüleri, Wanchain nodeları tarafından güvence altına alınmış olup Cardano’yı Wanchain, Bitcoin, Ethereum, TRON ve daha fazlasına bağlar. Bitcoin’in ve USDT/USDC’nin (tüm kripto piyasasındaki en büyük stablecoin’ler) köprülenmiş versiyonları, Cardano DeFi için büyük bir fırsatı yaratmıştır.”

Daha fazla bilgi için: https://messari.io/report/state-of-cardano-q3-2023

Wanchain Round-up serisinin bir sonraki dört bölümü geldi, Kurisu Wanchainekosistemi içindeki tüm güncel haberleri, trendleri, ipuçlarını ve püf noktalarını ele alıyor!

Wanchain, Dimo tarafından düzenlenen Hackverse etkinliğinin sponsorlarından biri oldu.

Wanchain’ın Mühendislik Başkan Yardımcısı Dr. Weijia Zhang, konuk konuşmacı olarak katıldı ve Wanchain üzerinde projeler oluşturma konusunda bir oturumu yönetti.

Daha fazla bilgi için göz atabilirsiniz: https://twitter.com/HackVerseIND/status/1719754726013858235

Wanchain, İnteroperabilite Kralı mı? AltcoinBuzz

 

Wanchain: En İyi USDT Köprüsü – AltcoinBuzz

https://www.altcoinbuzz.io/product-release/wanchain-the-best-usdt-bridge/

Sonraki güncellemede görüşmek üzere!

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin