Wanchain 2021 Eylül Bülteni

wanchain

Wanchain ekibi 2021 yılındaki geliştirmelerine tüm hızı ile devam ediyor. Wanchain Türkiye ekibinin desteği ile 2021 yılına ait Eylül ayı bültenini sizler için derledik.

Sevgili topluluğu;

Eylül ayı Wanchain ekibi için yoğun bir aydı. Wanchain ekosistemini genişletmeye ve artık mobil cihazlarda da kullanılabilen gerçekten merkezsiz çapraz zincir köprülerimize yeni kullanım alanları getirmeye odaklandı. Eylül ayrıca ZooKeeper platformuna heyecan verici yeni bir güncelleme getirdi.

Wanchain ve Avalanche, Wanchain’in yenilikçi merkezsiz, gözetimsiz çapraz zincir altyapısının Avalanche’ın C-chain ile entegrasyonunu duyurdu ve aynı zamanda DeFi’nin geleceğini güçlendirmek için gerçekten merkezsiz çapraz zincir uygulamalarının geliştirilmesini ilerletmek için bir araya geldi.

Bu işbirliği, Wanchain’in benzersiz, merkezsiz, gözetimsiz çapraz zincir köprüleri ile Avalanche‘ın eşsiz proje ve uygulama ekosistemini bir araya getirdi. Avalanche ve ekosistem projeleri, çapraz zincir teknolojisinin gücünden yararlanarak kullanıcıları için yeni değer ve kullanım senaryoları oluşturmak için Wanchain‘in çapraz zincir blok zinciri altyapısını kullanacak. Avalanche entegrasyonu hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

Yeni ağ günellemesi geliyor

Wanchain ekibi tarafından birkaç aylık ve geliştirme ve topluluğumuz tarafından Polkadot testnet ödül programıyla yaklaşık bir aylık testten sonra, Polkadot‘un Wanchain ana ağına entegrasyonunun çok yakında olduğunu söylemekten mutluluk duyuyoruz.

Wanchain, gözetim altında olmayan merkezsiz çapraz zincir köprüler oluşturma konusunda kanıtlanmış bir sicile sahiptir. Şimdiye kadarki odak, öncelikle Katman 1 blok zincirlerini diğer Katman 1 blok zincirlerine bağlamaktı. Wanchain’in çapraz zincir altyapısını L2L2 köprülerini içerecek şekilde genişleterek, kullanıcılar, geliştiriciler ve ekosistem bir bütün olarak Katman 2 blok zincirlerinin benzersiz avantajlarından yararlanır.

Wanchain’in köprüleri hakkındaki detaylara buradaki yazımızdan erişebilirsiniz. WanBridge Web, mobil platforma geçerek kullanıcıların hareket halindeyken çapraz zincir aktarımları gerçekleştirmesine olanak tanıyor!

Son haber bültenimizden hatırlayabileceğiniz gibi, Wanchain, Kusama‘daki DeFi Ekosistemini Moonriver aracılığıyla Artırmak için Moonbeam ile entegre oldu ve Kusama‘daki geliştiricilerin çapraz zincir uygulamaları oluşturmak için Wanchain‘in merkezi olmayan blok zinciri birlikte çalışabilirlik çözümüne erişmesine izin verdi.

Ayrıca Moonriver‘da Wanchain‘in çapraz zincir köprülerini kullanan HuckleberryDEX adlı yeni bir DEX var.

Wanswap, wanMOVR/WASP ve wanAVAX/WAN farm havuzlarının da startını verdi.

ZooKeeper

30 Eylül, kullanıcıların ZooBooster NFT‘lerini daha da iyi ZooBooster’lar oluşturmak için birleştirmelerine olanak tanıyan ZooKeeper’s Crafting özelliğinin piyasaya sürülmesi ile birlikte çok önemli bir tarih oldu. Yeni ZooNFT, ZooElixir‘in piyasaya sürülmesiyle, platformdaki pasif gelir fırsatlarını iyileştirmek ve ZOO tokeni için daha da fazla kullanım senaryosu oluşturmak için yepyeni bir boyut açılıyor. 

Spot Işıkları altında Wanchain

Altcoin Buzz, ekosistemin tüm yönlerini gözden geçiren bir Wanchain incelemesi yaptı:

Önümüzdeki aylarda çok daha fazla haberler karşınızda olmak dileği ile.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin