Wanchain’in ZooKeeper’ı Artık Multi Platform’lu Oluyor

wanchain

ZooKeeper, nefes almaya başladığından bu yana, sektördeki en güçlü ve yenilikçi dApp‘lerden biri olduğunu defalarca gösterdi. Şimdi de, ekibi multi chain özelliğini hayata geçiriyor!

  • ZooKeeper, ekosistemini birden çok zincire yerleştirecek;
  • ZooNFT’ler yeni zincirler arası kullanım durumları yaratacak;
  • Wanchain’in merkezi olmayan çapraz zincir köprüleri, ZooKeeper’ın gerçek bir çok zincirli uygulama olmasını sağlayacak.

WRC-20 kaplı bir ZOO olan ZooKeeper’ın vZOO’su ile tanışın

Bir WRC20 tokenı olan vZOO, ZooKeeper‘ın çok zincirli geleceğinin merkezinde yer alan ZOO tokenın sarılmış bir versiyonudur. vZOO, ZOO’nun teminatlandırılmasını sağlar ve ZooKeeper ve Yggdrazil‘deki ortakları tarafından geliştirilen gelecekteki tüm çok zincirli DAPP’lerde kullanılabilecek.

Her zincirde ZOO işlemleri için yeterli likiditeye sahip kasalar oluşturulur ve tüm kullanıcılar ZOO ve vZOO arasında anında geçiş yapabilir. Tüm bunlar, Wanchain’in merkezsiz çapraz zincir köprüleri sayesinde mümkün oluyor.

Wanchain’in Merkezsiz Çapraz Zincir Köprüleri

Wanchain dünyanın önde gelen merkezsiz blockchainleri ile birlikte çalışabilirlik çözümü sunar ve dünyanın birçok blockchain ağını birbirine bağlayan tamamen merkezsiz köprüler kurarak birlikte çalışabilirlik yoluyla blockchainin benimsenmesini sağlar. Wanchain’in zincirler arası altyapısı, geliştiricilerin birden fazla blockchainde DeFi’nin geleceğini güçlendirmek için gerçekten merkezsiz zincirler arası uygulamalar oluşturmasını sağlar. doğrulayıcı nodeları, zincirler arası işlemlerin gerçekleştirilmesinden ve doğrulanmasından sorumludur.

Normalde 25 Storeman node vardır ve bu nodelar birlikte bir Storeman Node grubunu oluşturur. Bir kullanıcı zincirler arası bir işlem başlattığında , kullanıcının orijinal varlığını tutan kilitli bir hesap oluşturmak için birlikte çalışır. Storeman Group daha sonra hedef zincirdeki orijinal varlığa 1:1 sabitlenmiş yeni bir varlık basar. Tek bir Storeman nodenun bu cüzdan adresinin özel anahtarlarına erişimi yoktur. Her node, özel anahtarın yalnızca küçük bir parçasına erişebilir. Bu, herhangi bir Storeman node adına görevi kötüye kullanmayı önleyen bir güvenlik özelliğidir. Storeman nodeları, tüm WAN tokenlarını teminat olarak kullanmalıdır. Wanchain’in tüm farklı çapraz zincir köprüleri, bu birleşik merkezsiz teminat havuzu tarafından desteklenir.

Wanchain’in merkezsiz blockchain birlikte çalışabilirlik çözümü, kullanıcıların fonlarını yönetmek için hiçbir koruyucu taraf gerektirmez. Diğer çapraz zincir sistemlerinden farklı olarak Wanchain, işlemleri doğrulamak için herhangi bir merkezi üçüncü taraf platformuna güvenmez. Wanchain, çok taraflı bilgi işlem ve eşik gizli paylaşım teknolojisini kullanır. Wanchain’in yenilikçi Storeman Group‘u sayesinde gerçekten merkezi olmayan zincirler arası işlemler mümkün hale gelir.

Wanchain ve ZooKeeper, zincirler arası köprüler için mükemmel bir kullanım örneğidir

Wanchain’in zincirler arası köprüleri, ZooKeeper‘ın çoklu zincir vizyonunu gerçekleştirmek için mükemmel bir çözümdür. ZooKeeper‘ın çok zincirli geleceği, Wanchain‘i zincirler arası blockchain oyununu gerçekleştirmek için gereken yenilikçi işlev türlerini sağlayan ilk zincirler arası köprü olarak konumlanıyor.

 

Bu makale Wanchain Medium sayfasından alınmıştır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin