Kripto Para Telegram Grupları

Kripto para dünyasında en büyük kazanç yollarından olan alım-satım ya da uzun vadeli yatırımlar konusunda dikkat edilmesi gereken en önemli husus şüphesiz ki doğru kaynaklardan yapmak ve doğru bilgiyi elde etmektir. Bu birikimlere ulaşma yolunda, haber siteleri, paraların yayın blogları, borsalar, grupları ve bilir kişiler en etkili yöntemler arasında yer alıyor.

Kripto para dünyasında bilgi paylaşımı genel olarak telegram, slack ya da discord uygulamaları üzerinden açılan gruplarda yapılmakta, bu sayede yüzlerce hatta binlerce kişi ile anında iletişime geçilebilmektedir.

Güvenlik seviyesinin yüksek olması, kolay kullanımı ve yüksek üye sayısını kolayca kaldırabilen telegram bu konuda başı çekmektedir. Coinler hakkında, ICO‘lar hakkında tartışmalar ve al-sat emirleri için sinyal grupları genel olarak telegramı seçmektedir.

Aşağıda yer alan kanallar güvenilirlik seviyesi yüksek olanlardır. Birçok kanal mevcut olmasına rağmen dikkat etmeniz gereken en önemli husus güvenilir kişilerin yer aldığı gruplardır. Sinyal grupları gibi gruplar genel olarak pump-dump sırasında kullanıldığı için bu kanalların yatırımınız üzerindeki riski daha yüksektir.

Son zamanlarda bu konuda popüler olan telegram kanallarını sizler için derledik. Tüm kanallar ücretsizdir.

Listemiz sürekli güncellenecektir. Siz de kanalınızın yayınlanmasını istiyorsanız mail yolu ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: info@coin-haberleri.com

Türkçe Tartışma Grupları ve Kanalları

Bitcoin Tütkiye Tartışma Grubu

Kriptobi Kazanç Tartışma Grubu

Kripto Ekşi

Blockchain Projelerinin Türk Grupları

Wanchain Türkiye

Cosmos Türkiye

Ferrum Türkiye

Bitmax Türkiye

OKEx Türkiye

İngilizce Kanallar

Crypto Signals

Crypto Turtle

Crypto Bred News

6 YORUMLAR

  1. Beot grubu son derece yararlı bir gruptur, hem sohbet kanalında üstatlar tarafından çok güzel bilgiler veriliyor hemde ücretsiz sinyal vererek kazanmamızı sağlıyorlar. Herkese öneriririm.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin