DeFi’de Akıllı Otomasyon: CyberFi Çapraz Zincir İçin Wanchain Ağına Katılıyor

wanchain

Wanchain ve CyberFi, CFI tokena çapraz zincir uyumluluğu eklemek için ortaklık açıklamasında bulundu. Artık kullanıcılar, Wanchain’in endüstri lideri merkezsiz köprüsünü kullanarak CFi tokenlarını Ethereum, Wanchain ve Binance Smart Chain arasında serbestçe çevirebiliyor. Başka bir deyişle, CFI sahipleri artık farklı zincirlerde CFI tokenlarını hareket ettirebilecek.

CyberFI CEO’su Geralt‘ın açıklamaları şöyle:

Wanchain ile bu ortaklık için son derece heyecanlıyız. CyberFi gibi projelerin diğer ağlara kolayca köprü kurabilmesi ve günümüzde DeFi‘nin zincirler arası ortamında çalışabilmesi için çok zincirli bir süper merkez oluşturuyorlar. odaklı ürünler yaratmaya ve uzun vadeli bir ilişki kurmaya daha derinden baktığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz.

CyberFi, Wanchain üzerinde projeler geliştirmek için Samurai IDO Launchpad’den de yararlanabilecek. CyberFi’nin platformu, DeFi’nin evrimi için oluşturulmuş eksiksiz bir merkezsiz çapraz zincir kitle fonlaması platformudur. Samurai zaten Ethereum’da konuşlandırılmış ve hali hazırda çalışan bir platform ve daha şimdiden çok sayıda projeyi başarılı bir şekilde fonladı. AyrıcaCyberFI’nin Samurai platformu, Wanchain ekosistemine hizmet veren ilk IDO Launchpad olmaya hazırlanıyor.

Wanchain VP’lerinden Li Ni‘nin konu özelindeki açıklamaları ise şu şekilde;

Samurai IDO Launchpad, Wanchain’in yeni özel projelerinin tabanını oluşturan bir prömiyer kanal olma potansiyeline sahiptir. Bu, daha küçük proje ekiplerine özellikle fayda sağlamalıdır.

Son olarak, yenilikçi çapraz zincir merkezsiz token olan CyberFi ve WanSwap, çeşitli çapraz zincir belirleme fırsatlarını değerlendirmek için bir araya geliyor. Ek ayrıntılar önümüzdeki zamanlarda paylaşılacak.

CyberFI: Akıllı Bir Otomasyon Platformu

CyberFi’s, DeFi 2.0 deneyimi ve otomasyon programları aracılığıyla yeni bir altyapı katmanı geliştirme misyonuyla bir ekosistem yaratıyor.

V2 — Varlık Yönetim Platformu: Platformumuzun kullanıcıları, sıfır stres, otomatik DeFi ticareti, çiftçilik(farm) ve verim üretimi, daha düşük ücretler ve Geçici Kayıp (Impermanent Loss) azaltma için araçların deneyimini yaşayacak.

SAMURAI — bir LaunchPad ve StakePad Fusion: CFI sahiplerine daha da fazla değer katmak için, harika projelerin lansmanlarına katılma sürecini otomatikleştirmek ve kullanıcıların Staking’lerini kolay bir şekilde yönetebilecekleri bir yere sahip olmak için ortak bir IDO ve Staking Platformunu kullanmalarına olanak sunuyoruz.

Bu sayede WAN ve CFI yatırımcıları yatırımlarının karşılığını fazlası ile alacak.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin