Ferrum Network’ten Demir İttifakı

ferrum-network-unifyre

Ferrum Ekosistemindeki tüm ortaklar, müşteriler ve kuluçkalanmış projeler arasında işbirliği fırsatlarını teşvik etmek için , Demir İttifakını duyurdu.

Zorunluluk icatların anasıdır…

Ferrum ekibi, girişimlerin kavramsallaştırılmasına, ürün ve hizmetlerinde olduğu gibi aynı hisler ile yaklaşıyor. Öylesine, yani geliştirmiş olmak için geliştirmek yerine gerçekten ekosisteme değer katacak, yatırımcıları uzun vadede daha çok memnun edecek gelişmeleri yakından takip etmek ve üzerine gitmek çok daha değerli bir bakış açısı oalrak görülüyor ekip tarafından.

Ekibin konu özelindeki açıklaması şu şekilde;

Bunun yerine, kendimize nispeten basit bir soru sormayı severiz… bunu neden yapıyoruz? haftalarda ve aylarda Ferrum, ortaklıklarla ilgili olarak benzeri görülmemiş miktarda ekosistem büyümesi gördü. Yine de Ferrum’un başarısının büyük bir kısmı, büyük ölçüde bu bireysel ortakların, müşterilerin, kuluçkaya yatırılan projelerin vb. başarısına bağlıdır. Bu alanın işbirlikçi doğası ve projelerin birbirine bağlanmak için harcadığı zaman miktarı göz önüne alındığında, yalnızca merkezi bir yol üzerinden yaratıcılığı, işbirliğini ve yeniliği teşvik eden iletişim yolu ile mümkündü.

Ferrum Network Demir İttifakı nedir?

Demir İttifak, Ferrum Ekosistemi genelindeki düşünce liderlerinden oluşan bir kurucular grubudur. Projeler, Ferrum ile ortak olduklarında, Ferrum’un son 3+ yıldır inşa ettiği projelerin ekosistemine anında bağlanırlar. Bileşik etkisinin, fikirlerin hızlı bir şekilde genişlemesini ve çok daha sürdürülebilir ve daha az silolu olanı teşvik edeceğine inanıyorlar.

Ferrum’da ortaklıklar kurarken, kendimi çok çeşitli rock yıldızı projelerinden insanlarla bağlantı kurmak için çok fazla zaman harcarken buldum. Yönlendirme yapısı unsurunu gerektiren bu kadar çok ortaklıkla, içinde bulduğunuz çok sayıda iletişim kanalı bunaltıcı olmaya başlayabilir. Ian ile kısa bir görüşmeden sonra, bu devasa ekosistemin ölçeklenebilirliğini sağlamak için fikirlerin özgürce paylaşılabileceği ve buna göre hareket edilebileceği merkezi bir iletişim ortamının oluşturulması gerektiğine karar verdik.

Artık bir proje Ferrum ile ortak olduğunda, tüm ekosistemle ortak oluyor!

Nick Odio — Stratejik Ortaklıklar ve Büyümeden Sorumlu Başkan Yardımcısı – Ferrum Ağı

Gelecekte Demir İttifakı’nı neler bekliyor?

Modeli henüz fark etmediyseniz, Ferrum ile ilişkili günlük iş ortakları işbirliği yapmayı seçiyor. Bu tesadüf değil. Demir İttifak’ın oluşturulmasıyla artık fikirlerin merkezi olmayan bir şekilde akabileceği tek bir yer olacak. Ferrum’un merkezi temas noktası olmak zorunda olmayacağı, aksine sadece herkes gibi fikirlerin kolaylaştırıcısı olacağı bir yer.

Bu nedenle, daha önce bahsedilen modelin önemli ölçüde büyütüleceğini tahmin ediyoruz! Belirteç faydasını, büyümeyi, geliri ve madde ortaklıklarını teşvik eden çok daha fazla ortaklık bekleyebilirsiniz. Daha birçok çok projeli girişim ve kampanya görmeyi bekleyebilirsiniz.

Gökyüzü sınırdır ve bu düşünce liderleri grubunun kaçınılmaz olarak küratörlüğünü yapacağı yenilikçi fikirlere tanık olmaktan heyecan duyuyoruz! Önümüzdeki haftalarda Demir İttifak’a yapılacak en son eklemeler için takipte kalın!

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin