KuCoin Shares (KCS) Nedir?

Kucoin Hong Kong merkezli yeni kurulan bir borsa olmasına rağmen kullanıcılarını kendisine bağlamayı iyi başarmış ve hızla büyüyen bir trend yakalamış. Onları diğer borsalardan ayıran ve kullanıcılarını kendilerine bu kadar kolay ısıtmasının sebebi ise oldukça fazla pay dağıtmak oluyor.

Kucoin Shares (KCS)

Bunu iki şekilde gerçekleştiriyorlar. İlki, son zamanlarda borsalarını kasıp kavuran Binance’te olduğu gibi referans linki. Eğer sitede üyeliğiniz varsa, referans linkiniz ile bir arkadaşınızı siteye davet ederseniz, davet ettiğiniz kişiden alınan komisyonun %40’ı sizin hesabınıza geçiyor. Siteye getirdiğiniz üye sayısı oranında güzel bir ek gelir elde edebiliyorsunuz. Komisyonları farklı farklı tahsil ettiğinden dolayı, bir sürü farklı coin/token damlaya damlaya birikebiliyor.

İkinci yöntem ise, share’lere sahip olmakla gerçekleşiyor. KCS olarak kısalttıkları tokenlarına sahip olan herkese sahip oldukları oranda gelirlerini dağıtıyorlar. Alım satım sırasında aldıkları komisyonların %50‘sini her gün Kucoin Share yani KCS sahiplerine dağıtıyorlar. Ne kadar çok KCS‘niz varsa o kadar çok gelir demek oluyor.

Kucoin Shares Tokenı Ethereum tabanlı bir coin. Yani Ethereum kullanılarak geliştirilmiş bir coin olarak göze çarpmakla birlikte, şu anda Kucoin sitesinden başka bir alanda kullanımı bulunmuyor. Ancak her zaman KCS’lerinizi diğer kripto para birimlerine çevirerek çekebilirsiniz.

Elbette şu anda daha çok yeni olmalarından kaynaklı olarak makul miktarda gelir elde edebiliyorsunuz. Ancak Binace’in BNB örneğinde olduğu gibi, uzun vade yatırım olarak düşünülebilecek bir coin cinsi KCS. Kucoin platformunu büyümeye devam ettikçe sizin de aldığınız pay artacaktır.

Toplam %90 paylarının dağıtılacağını söyleyen ekibin açıklamasına göre,

%40, diğer üyeleri kendi referanslı linkleriyle üye yapanlara gidecek.

%50, token bulunduranlara dağıtılacak, ki bu token’in adı da kucoin shares (KCS)

Kar dağıtımı şemasına buradan erişebilirsiniz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin