Binance’ten Binance Chain Açıklaması

binance chain

Değerli kullanıcıları;

Blockchain dünyasında, her zaman eylemlerin sözcüklerden daha fazla etki yarattığına inandık. Bundan dolayı da, bir tailored blockchainin kendimizi ifade etmenin en iyi yolu olduğunu düşünüyoruz.

Sadece altı ay içinde, Binance dünyanın en popüler cryptocurrency exchange platformlarından birine dönüştü. Ayrıca Binance Labs (bir teknolojisi inkübatörü), Binance Info (Codex) ve Binance ekosistemini oluşturan diğer birçok bileşeni tamamladık. Yüksek kaliteli blockchain projelerini sürekli olarak desteklemenin bu sektörü geliştirmenin en iyi yolu olduğuna inanıyoruz. Whitepaperlarımızda yaptığımız gibi bu bölümü geliştirmeye devam edeceğiz. Ancak, Binance için bunlar yeterliliğin yanından bile geçmiyor.

Merkezi olmayan exchange frameworks lerini kapsamlı bir şekilde araştırdıktan ve mevcut uygulamaları analiz ettikten sonra, Binance kullanıcılarına alışkın oldukları bir ticari deneyim düzeyi sağlamada önemli iyileştirmelerin yapılabileceğine inanıyoruz. Merkezileşmiş ve merkezsizleştirilmiş alışverişler, yakın gelecekte, birbirini tamamlarken, aynı zamanda karşılıklı bağımlılık içinde bir arada bulunacaklar. Bugün buradayız, çünkü Blockchain teknolojisinin dünyayı değiştireceğine inanıyoruz. Sıkıntı karşısında, geri çekilmek yerine her zaman başa çıkma odaklı olarak sorunları ele aldık. Bu nedenle, Binance Chain‘nin gelişimini resmen başlatmaya karar verdik.

Halka açık bir zincirleme olarak, Binance Chain temel olarak blockchain varlıklarının devri ve ticaretine odaklanacak ve aynı zamanda blockchain varlıklarının gelecekteki akışı için yeni olanaklar sağlayacaktır. Binance Chain, performans, kullanım kolaylığı ve üzerinde yoğunlaşacaktır. Binance Coin (BNB), kendi blockchain ana ağında mevcut olacak şekilde yükseltilecek ve yerel bir coin haline dönüşecektir. Aynı zamanda, Binance bir şirket olmaktan çıkarak bir topluluğa geçiş yapacak.

Bir iş yaratmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz, ancak tarih yaratmak daha da zor olduğunu düşünüyoruz. Gelişme karşısındaki gerçek düşmanımız genellikle kendimizdir. İlerlemek için kendimizi sürekli geliştirmemiz ve bozmamız gerekiyor. Kendimizin daha iyi bir versiyonunu yaratmak için birlikte çalışmamız gerek. Gelecekler yeni bizlere ait. Desteğiniz için teşekkür ederiz.

Binance Ekibi

2018/03/13

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin