Safe Haven (SHA) ICO İncelemesi

Safe Haven mantalitesi gereği kullanıcılarının güvenliğini en üst seviyede tutabilmek için blockchain teknolojisi kullanılarak geliştirilen bir projedir.


Safe Haven dijital varlıklarınızı miras olarak yakınlarınıza bırakabilmeniz için geliştirilen bir platform olarak kuruldu. Kripto Marketlerdeki şifreleriniz, kripto cüzdanlarınıza dair , public key ve seed kelimeleriniz sevdiklerinize güvencesi ile bırakılabilir hale geldi.


Safe Haven Hakkında

Safe Haven’da, dijital varlıklarınızın her birini kendiliğinden kilitlemeden güvenli hale getirmek için en iyi fırsata sahip olacaksınız. Bu ekosistem, Trust Alliance Program, TFC Hisse Dağıtım Anahtarı ve Escrow Protokolü sayesinde sağlam hale geldi. Tüm bu süreçler, platformun özel anahtarlarınızı / şifrelerinizi / tohumlarınızı güvence altına almasına yardımcı olur. Daha sonra bu tohumlar, key stakeholders veya aile üyeleri arasında güvenli ve şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır.

Safe Haven Yeniliği

Safe Haven, bugün ICO listesinde mevcut olan en yenilikçi projelerden biri olmak için tüm doğru adımları atıyor. Şimdi, bu kripto projesini diğerlerinden ayıran önemli noktalara değinelim.

Satış Tarihi Belirsiz

Hedeflenen Yatırım Miktarı BELİRSİZ

WEBSITE

WHITEPAPER

Sosyal Ağ Linkleri

ICO Puanlaması

Beklenti Risk ROI Puanı CH Puanı
NORMAL NORMAL PUANSIZ ORTA

 

 SATIŞ TARİHİ: 24 ŞUBAT-10 MART

Safe Haven Analizi

Safe Haven’da, dijital varlıklarınızın her birini kendiliğinden kilitlemeden güvenli hale getirmek için en iyi fırsata sahip olacaksınız. Bu ekosistem, Trust Alliance Program, TFC Hisse Dağıtım Anahtarı ve Escrow Protokolü sayesinde sağlam hale geldi. Tüm bu süreçler, platformun özel anahtarlarınızı / şifrelerinizi / tohumlarınızı güvence altına almasına yardımcı olur. Daha sonra bu tohumlar, key stakeholders veya aile üyeleri arasında güvenli ve şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır.

Protokol gereğince, platform bir yatırımcının hisselerini varlıklar üzerinde sekmeler tutacak şekilde dağıtacaktır. Ancak, talihsiz ve kaçınılmaz olan gün geldiğinde, Trust Alliance Programının noteri, blockchaindeki kalan hisseleri geri alacaktır. Daha sonra, yatırımcının mirası kendi çocukları veya paydaşları arasında dağıtılacaktır.

Platform, kripto devralmanın adil bir şekilde yapıldığından emin olmak için akıllı sözleşmeler gibi en yeni blockchain teknolojilerini kullanır. Gelişmiş blockchain teknolojilerini kullanmanın yanı sıra, bu ekosistem diğer kavramsal matematiksel teknikleri de kullanır; Bu popüler tekniklerden bazıları  Polynomial Interpolation, Secret Sharing, Two-Man Rule ve Key Escrow içerir. Bu platformda kullanılan her bir ileri matematik tekniği, tüm hassas bilgilerin en güvenli şekilde saklanmasını sağlar. Şimdi, bu projeyi Celsius, SkyChain, Altair, Lendo, ABYSS gibi yenilikçi kılan noktalara geçelim.

Safe Haven Yeniliği

Safe Haven, bugün ICO listesinde mevcut olan en yenilikçi projelerden biri olmak için tüm doğru adımları atıyor. Şimdi, bu kripto projesini diğerlerinden ayıran önemli noktalara değinelim.

The Family Circle Share Distribution Protokolü

Bu ekosistemin Family Circle’ı, yatırımcılar tarafından oluşturulan bir ekiptir.Circle, yatırımcıların arkadaşlarından veya ailelerinden ya da paydaşlarından aldıkları kişileri içerir. Bu, ekosistemde tam bir güven çemberi kurmak için Safe Haven tarafından geliştirilen ve dağıtılan bir protokoldür. Örneğin, bir satıcıyı (mirasını korumak isteyen yatırımcı) ve oyuncuları (doğrulayıcı veya tüzel kişi ve yatırımcının çocukları) kabul edin.

Satıcı, anahtarlar veya tohumlar da dahil olmak üzere mirası birkaç hisseye bölecektir; Bu paylar, çocuklarına veya paydaşlarına ve onaylayan kişiye dağıtılacaktır. Şimdi, satıcıya bir şey olursa, çocuklar bölünmüş hisseleri yeniden inşa edecekler. Çocuklar hisselerini birleştirdikten sonra, validatorun tek payına ihtiyaçları olacak. Doğrulayıcı payı, akıllı sözleşmeyle blockchainde depolanacaktır. Çocukların hisseleri doğrulayıcıyla birleştirildiğinde, dijital varlıklar başarılı bir şekilde devralınacak.

Safe Haven’ın Güven Birliği

Safe Haven projesinin öne çıkan özelliği ise piyasasına duyulan güvenin her geçen gün artacağı, ve yeni dünya düzeninin blockchain altyapısı olacağına inanmasından kaynaklı. Öyle ki şimdiye kadar ve şu andan itibaren oluşturduğunuz portfolyonuzun 10 yıl sonra nasıl bir görünümde olacağını bilmek mümkün değil. Ancak son dönemlerdeki facebook, Amazon gibi firmaların da blockchain altyapısını kullanarak projeler geliştireceklerinin dedikodularını duyduktan sonra her geçen gün kripto markete giren paranın daha da artacağını ve altın piyasasını yakalayacapını düşünenlerin sayısı oldukça fazla. 

Platformun kendi ittifak programı var. Programa göre, ekosistemin ekibi tarafından izlenen bir grup farklı tüzel kişilik bulunmakta. Tarama, tüzel kişilerin – aynı zamanda validators veya noterler olarak da bilinir- yatırımcının tek bir payını sorunsuz bir şekilde güvence altına alacak şekilde yapılır; Tek hisse senedini güvence altına alan validator, yatırımcının genel mirasını güvence altına alacaktır.

Tarama süreci boyunca, tüzel kişilere tüm belgelerini sunmaları gerekmektedir – bu da çekirdek geliştirme ekibinin her doğrulayıcının gerçekliğini nasıl yargılayacağıdır. Dahası, çekirdek geliştirme ekibi kendi güven ittifak portalını başlatacak. Bu portalda, ekip doğrulayıcı ile ilgili herhangi bir yasal soruyu cevaplayacaktır.

Safe Haven ICO satışı

ICO tarihi bitmiş olmasına rağmen Safe Haven yani SHA coinler henüz bir markete girmiş değil. Ancak telegram gruplarında gerekli bilgileri admin’lerden alabilirsiniz. Aynı zamanda reddit sayfaları da bilgi almak için oldukça hareketli.

Platformun tokenları, çalışmasını artırmak için kullanılacaktır. Satış öncesi ve token kalabalığı sona erdikten sonra, en üstteki borsalarda satışa sunulacak. Ayrıca, satışlardan elde edilen fonlar, geliştirme, operasyonlar ve pazarlama dahil olmak üzere farklı projeye özel amaçlar için kullanılacaktır. İşte bu projenin muhtemel yatırımcılarının bilmesi gereken birkaç ICO detayı:

  • SembolSHA
  • Coin TipiERC20
  • PRE-ICO Fiyatı: 2000 SHA/ETH
  • ICO TokenFiyatı: 1 SHA= 0.0005 ETH
  • Bonus: Mevcut
  • Bounty: Mevcut
  • Minimum Yatırım: 0.10 ETH
  • ÜlkeBelçika
  • Know Your Customer (KYC)EVET
  • Kabul Edilecek Coin TipiETH
  • Platform: Ethereum
  • Toplam Token Sayısı: 85.000.000
  • Hard Cap: 25.000.000 USD
  • Soft Cap: 3,000 Ether coin

Safe Haven ekibi

ODEM, Requitix, Shping, TV-TWO, Signals gibi her başarılı ICO projesi, vizyon sahibi bir ekip tarafından inşa edilmiştir. Safe Haven‘da da durum aynı. Bu ICO projesinin arkasındaki geliştirme ekibi, ağ güvenliği uzmanlarını, hesap yöneticilerini, yazılım geliştiricilerini, blockchain uzmanlarını ve iş geliştiricilerini içermektedir. Gelecek için kesin bir yol haritası hazırlayan ekip, birçok yatırımcının güvenini kazanmıştır. Ayrıca, ekip, projenin geliştirme aşamasında belirlenen önemli kilometre taşlarını oluşturmak için çok çalışmıştır. Genel olarak, takımın hepsi dijital oluşumları devralma sürecini kolaylaştırmak büyük için işbirliği içinde çalışıyor.

Özetlemek gerekirse;

Kripto para birimlerine yapılacak yatırım ancak ihtiyatlı bir şekilde yapılırsa kârlıdır. Bununla birlikte, gerçek kârlılık yalnızca kripto varlıklarının değeri bir yatırımcının kilit paydaşlarına veya gelecek nesillere aktarıldığında serbest bırakılacaktır. Kripto varlıklarından bu kârlılık seviyesinin kilidini açmak için, güvenli bir şekilde saklanması gerekir. Safe Haven, tüm dijital tohumlarınızı, şifrelerinizi ve özel anahtarlarınızı yatırımcılara ve akrabalarına rahatlık sağlayacak şekilde güvenceye almak için kullanılacak platformdur. Yani, her şeyi göz önünde bulundurarak, proje çok yenilikçi görünüyor. Ve eğer bu tür bir kripto yeniliğine yatırım yapmak istiyorsanız, o zaman ICO satışına katılmalısınız. Gelecekte sevdiklerinize kripto dünyadan kazanımlarınızı bırakmak ve onlara daha iyi bir hayat sunabilmek için kaygılar taşıyorsanız Safe Haven projesini incelemenizi öneririz. 

Bounty0x alpha platformunu kullanarak gerçekleştirdikleri bounty programına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

https://alpha.bounty0x.io/bounties/3463

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin