Göz Bebeği Bitcoin’den Şaşırtan Düşüş

haber-bitcoin

Geçtiğimiz hafta 20 bin dolar seviyesine kadar çıkan gece saatlerinde büyük düşüş yaşadı. Kritik kabul edilen 14 bin dolar seviyesinin de altına inen Bitcoinin durumunun ne olacağı merak konusu.

Kripto paraların göz bebeği Bitcoin geçen hafta 20 bin seviyesinde gezerken dün gece ABD piyasasını 14 bin doların altında kapattı. bir gün öncesine kıyasla %11,79 düşüş yaşadı. Haftalık olarak ise %25’e yakın değer kaybı yaşamış oldu.

Bitcoin ve diğer birçok birimi düşüşler yaşarken Rİpple’da yaşanan hareketlilik akılları karıştırıyor. 11 Aralık günü 0.24 dolarlık Ripple fiyatı 10 günde 1 doların da üzerine çıktı. Böylece Ripple son 1 hafta içinde %34 artış göstermiş oluyor. Sadece Ripple değil fiyatları da artış gösteriyor. Aralık ayı başında 440 dolar olan Bitcoin Cash 20 Aralık’ta 3700 doların üzerine çıktı.

Soru İşaretleri Sürüyor

Dün Ukrayna borsası liqui.io‘nun 60.000 bitcoin çaldırması haberi markette adeta deprem etkisi yarattı. Yaşanan düşüşün sebebi düzeltme hareketi mi yoksa çalınan bitcoinlerin marketlerde bozdurulması mı tartışmaları devam ediyor.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin