San Francisco Blockchain Haftasında DeFi Hackathon’u

Cosmos Atom Staking

Cosmos tarafından gerçekleştirilecek olan hackathon’a buradan başvurabilirsiniz: hackathon.sfblockchainweek.io

30 Eylül’e kadar başvuran ilk 100 kişi SFBW için ücretsiz bir bilet ve San Francisco’ya bir uçak bileti kazanma şansı yakalayacak.

SF Haftası Hackathon’u

San Francisco ilk Bitcoin girişimleri ve Ethereum toplanmalarına ev sahipliği yapması açısından blockchain ve alanında oldukça önemli bir merkez haline geldi. projesi de tam da bu yüzden San Francisco’yu DeFi hackathon’u için merkez olarak belirledi.

DeFi Hackathon

Blockchainler arası iletişim ve birlikte çalışabilirlik, son dönemin en popüler gelişimlerinden birisi olarak blockchain dünyasında kendisine yer bulmuş durumda. Bugün henüz hayal aşamasında olan bir çok çözüm için blockchain’in ekosisteme kazandırmış olduğu yenilikler önümüzdeki günlerde çözüme kavuşmaya oldukça yakın hale geldi.

IBC, bir başka deyişle blockchainler arası iletişim Cosmos’un en önemli kozlarından birisi. San Francisco Blockchain haftasında önemli ölçüde büyük özelliklerinin tanıtılması hedefleniyor. Bu gelişim ile birlikte çözüme kavuşacak problemleri ve çok daha fazlasını konuşmak için San Francisco Blockchain Haftası sunumları oldukça kıymetli bir hal alıyor. 

Detaylı bilgiler aşağıda.

Note: Erken başvuran katılımcılar tüm konferansı kapsayan bir bilet kazanacaklar.

Geçmiş Hackathonlar

HackAtom, Cosmos tarafından hazırlanan ve 2017’den beri süregelen bir sanal hackathon dizi olarak hayata geçti. 2019’dan itibaren ise Cosmos ekibi bu sanal hackaton’ları gerçek hackathonlar ile değiştirme kararı aldı.

HackAtom Berlin geçtiğimiz Haziran ayında 75 hacker ile gerçekleştirilmiş, katılanların oldukça önemli geliştirmeler yapmasını sağlamıştı. 

 

Kısa bir süre sonra gerçekleştirilen HAckAtom Seul ise 90 katılımcıya ev sahipliği yapmış ve $35.000 değerinde ödül vermişti.

 

Şimdi sıra san Francisco’da. Katılmak için başvurmayı unutma: https://hackathon.sfblockchainweek.io/

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin