Yeni Girişim BinanceWinner, Her Ay Yüzde 50 Kazanç Garantisi Veriyor

Kripto para sektöründeki işi bilen yatırımcılar ile bu sektörde görece olarak daha yeni olan ve para kazanmak isteyen yatırımcıları bir araya getiren girişimi yayın hayatına başladı.

Kripto para sektörünün herkese açık olması, ancak bu sebepten dolayı görece yeni olan yatırımcıların kayıplarını önlemeyi hedefleyen platform, her ay kullanıcılarına %50 oranında kazanç garantisi vaadediyor.

BinanceWinner Nedir?

Dünyanın en büyük borsası olan Binance Borsasının bir raporlama platformu olarak çalışan site benzersiz raporlama araçları ile kullanıcılarının bir çok yönden kendilerinin de al-sat işlemlerini yapabilmelerini kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Tamamen Binance‘e özel bir yazılım olan BinanceWinner, sadece borsasında listelenen coinler ile ilgili haberler almanızı sağlıyor.

BinanceWinner’ın Özellikleri

  • BinanceWinner Etkinlik sayfası

BinanceWinner Etkinlik sayfası üzerinden Binance borsasında listelenen tüm coinlerin yaklaşan etkinliklerini ve içeriğini görebilirsiniz. CoinMarketCal sitesindeki listelenen tüm coinler arasından araştırma yapmak yerine, Binance Borsasında listelenen tüm coinlerin kullanıcılar için filtrelenmiş halini bulabilirsiniz.

  • BinanceWinner Market Cap

BinanceWinner Market Cap sayasında ise yine sadece Binance borsasında listelenen coinlerin market bilgilerinin tümüne erişebilirsiniz.

  • RSI Raporlama

Günlük al-sat yapan yatırımcıların vazgeçilmezi olan RSI incelemesi için geliştirilen, Binance borsasında listelenen tüm coinlerin RSI değerlerini görebilmenizi sağlayacak raporlama sistemi. Bu özelliği kullanarak 30 saniye içerisinde Binance borsasında yer alan tüm coinlerin anlık RSI değerlerini görüntüleyebilirsiniz.

  • Lowest/Moon Raporu

Lowest/Moon raporu kullanıcıların seçtiği gün aralığında coinlerin yaptıkları en yüksek ve en düşük değerleri göstermektedir. Örneğin 90 günlük raporu buradan görüntüleyebilirsiniz.

Bu tarz raporlamalar için BinanceWinner üyelik sistemine gerek duymamış, ve tüm yatırımcıların istedikleri zaman bu rapora erişimelerine izin vermektedir.

  • BinanceWinner Sanal Borsası

BinanceWinner ın kendine ait bir sanal borsası bulunmaktadır. Dileyen kullanıcıların burada al-sat pratiği yapabilmeleri için her üyenin hesabına gerçek olmayan 10 BTC gönderiliyor. Yeni kullanıcıların pratik alanı olarak değerlendirilen bu sanal borsada aynı zamanda portföyünü değiştirmek isteyen kullanıcıların X yerine Y coine yatırım yapsalardı ne gibi kar/zarar yazacaklarını görüntüleyebilmelerini sağlıyor.

Kendi sanal borsanıza buradan erişebilirsiniz.

  • Al-Sat Takip Sistemi

Plus üyeler seçtikleri iyi al-sat yapan yatırımcıları takibe alabiliyorlar. Takip ettiğiniz yatırımcı herhangi bir alım yada satım yaptığı anda Telegram uygulaması üzerinden size bu işlemin içeriği bildirim olarak gönderiliyor.

Yüzde 50 Kazanç Garantisi

BinanceWinner, site içerisinde yer alan en iyi 20 al-sat yapan yatırımcının yaptığı işlemi ayda 60 kere, yani ortalama günde 2 kere yaptığınızda en az %50 oranında BTC kazanacağınızı vaadediyor.
Plus üye olan kullanıcılar para iadesi garantisi de alıyor.
Genel olarak BinanceWinner , Binance için hazırlanmış en özel platform oalrak göze çarpıyor.
Sizin için hazırladığımız bu yazıyı beğendiyseniz bize destek olmak için BinanceWinner sitesine buradan referanslı link ile üye olabilirsiniz. Teşekkürler!

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin