BTCTurk’ten Kullanıcılarına Mesaj Var!

Türkiye’nin en büyük Kripto Para Market‘lerinden CEO‘su Alphan Göğüş, bugün akşam saatlerinde kullanıcılarına e-mail yoluyla bir mesaj yolladı.

Son haftalarda BTCTurk sitesindeki yavaşlığın ve zaman zaman ortaya çıkan yanlış fiyat gösterimi gibi problemlerin nedenlerine çözüm bulmak için çalıştıklarını, ve sitenin önümüzdeki günlerde çok daha kaliteli hizmet verebilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Söğüş, siteye gösterilen büyük ilgi için de kullanıcılarına teşekkür etti.

Mesajında özellikel yeni kullanıcıların sadece resmi yayınları dikkate almasını isteyen Söğüş’ün mesajı şöyle:

Değerli Kullanıcımız,
BTCTurk Ailesi olarak dijital paralara ve sitemize olan ilginin, dönemlerde tahmin edilemeyecek kadar artarak devam etmesinden duyduğumuz mutluluğu sizlerle paylaşmak isteriz. Platformumuzda birlikte çalışmaya başladığımız her yeni kullanıcımız ile dijital paraların geleceğinin temellerini atıyor olmak bizler için bir gurur kaynağıdır. Aynı zamanda bu kadar yoğun bir ilgi mevcut sistemlerimiz üzerinde büyük bir yoğunluk ve baskı oluşturmaktadır. Bu durum hizmet ve destek kalitemizde bazı aksaklıklara sebebiyet vermektedir. Bu aksaklıkların bizleri son derece üzdüğünü belirtmekle beraber, konuyu çok ciddiye aldığımızı bildirmek ve bazı önemli adımları sizlerle paylaşmak istedik.

Mevcut Teknik Altyapımıza büyük ölçekli yatırımlar yapmaya devam ediyoruz

Geçtiğimiz çeyrek yıldan itibaren platformumuzda kapasite ve servis durumu stabilizasyonunu arttırmak adına pek çok girişimi tamamladık, ve daha da iyi duruma gelebilmek adına bu yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Takdir edersiniz ki Bitcoin ve Ethereum değerlerinin ani hareketlerinde anlık yoğunluktan dolayı bazı problemler yaşamıştık. Bu problemlerin sebeplerini ve çözüm yöntemlerini de geliştirdiğimizi belirterek kısa bir zaman zarfında üstesinden geleceğimizi iletmek isteriz.

Destek Ekibimizi ve Operasyonel Methodlarımızı Geliştiriyoruz

Eylül ayı itibarı ile sistemimize kayıtlı olan aktif kullanıcı sayımızı Aralık ayının ilk haftası itibariyle P0 oranında arttırdık. Bu rakamlar bizleri memnun etse dahi öngörülmüş destek ve operasyonel kapasitemizin üzerine çok kısa bir zaman içerisinde ulaştığından özellikle Destek Ekibine iletişimde bulunan kullanıcılarımızın bizlerden yanıt almaları veya yeni hesap açmak isteyen kullanıcılarımızın onaylarının işlem tamamlama süreçleri uzun aralıklara yayıldı. Bu konunun bizim için en önemli maddelerden olduğunu belirterek duyduğumuz üzüntüyü paylaşmak, aynı zamanda mevcut destek ekibimizi hali hazırda 3 kat kapasiteye çıkardığımızı ve bu hızla büyüyeceğimizi iletmek isteriz.

Piyasayı Takip Etmekten Vazgeçmeyin

Sizlere hatırlatmak istediğimiz bir diğer konu ise dijital paralar ile yapılan yatırımların bazı risklerinin bulunduğudur. Günümüzde dijital para birimlerinde çok ani yükseliş ve düşüşler yaşanabilmektedir. Bunun sebebi dijital paralara yönelik talebin hızla artması veya düşmesinden kaynaklanmaktadır. Bu ani hareketlerden korunmak için yatırımlarınız hakkında kararlar almadan global gelişmeleri takip etmenizi ve platformumuzdaki gibi emir iletim yöntemlerini kullanmanızı tavsiye ederiz.

Sadece Resmi Yayınlarımızı Dikkate Alın

Hatırlatmak isteriz ki BTCTurk, Türkiye Cumhuriyetinde Resmi olarak hizmet ve vergi veren, sorumlu, kurumsal bir şirkettir. Bizim hakkımızdaki tüm gelişmeleri web sitemizdeki duyurular bölümünden, ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan takip etmenizi, resmi kanallar haricinde kalan haberleri ve söylentileri dikkate almamanızı rica ederiz.
Saygılarımızla
BTCTurk Genel Müdürü
Alphan Göğüş

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin