ELECTRIFY ASIA (ELEC) ICO İncelemesi

Electrify Asia’nın amacı akıllı bir enerji ekosistemi oluşturmak. Güneydoğu Asya’yı hedef bölge olarak belirleyip transparan ve güvenli, karşılaştırmalı elektrik ve enerji alım satımı yapılmasına izin veren Electrify (ELEC), Singapur’da 2019’dan itibaren müşterilerine hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.


ELECTRIFY blockchain üzerinde çalışan merkezsiz bir enerji marketi oluşturmayı hedefliyor. Günümüzdeki olağan enerji satışlarına eklenti olarak tanımladıkları ve Marketplace 2.0  verdikleri platformları herhangi bir kullanıcının enerji ihtiyacını direk olarak enerji sağlayıcısından P2P şeklinde yani kişiden kişiye olacak şekilde alabilecek.


 

Electrify.Asia Hakkında

Asya dünya nüfusunun %60’na sahip, ve bu nüfusun %50’si de şehirlerde yaşıyor. Ana enerji kaynaklarının büyük oranda tüketimi bu yüzden gerçekleşiyor. 2016 yılında enerjisini liberalleştirdikten sonra onu Çin izledi. Güneydoğu Asya’da Singapur ise bunu ilk yapan ülke olmak istiyor. Her geçen gün ülkeler enerji marketlerini liberalleştirdikçe tüketicilerin daha kaliteli üretici seçme ve daha kaliteli enerji tüketme gibi opsiyonları artacak. 

Ancak liberalleştirilmiş enerji marketleri merkezsiz enerji sunmakta yetersiz kaldığı için hala tüm kullanıcılar bazı tekelleşmiş firmalara bağımlı olarak tüketimlerine devam ediyor.

Son zamanlarda alternatif enerji kaynakları olan güneş enerjisi, biyo enerji ve rüzgar enerjilerine taleplerin de artması ile birlikte piyasaya hizmet veren firma sayısı son derece arttı.

Ancak bir merkeze bağlı olan enerji üreticileri genel olarak inovasyon konusunda büyük sıkıntılar yaşamakta. Bundan dolayı da alternatif enerji kaynaklarına istenilen zamanda ulaşamıyor olmak müşterilerini memnun etmelerine engel oluyor.

ELECTRIFY tüm bu sorunları merkezsiz enerji kaynağı sağlamak ve kişiden kişiye elektrik ihtiyacının giderilmesi projesini hayata geçirerek çözmeyi planlıyor.

Yüksek beklentiye sahip , POWR ve WePOWER projelerinin de bulunduğu enerji marketine hızlı bir giriş yapacak gibi görünüyor.

Satış Tarihi 23 Şubat

Hedeflenen Miktarı $30.000.000

WEBSITE

WHITEPAPER

Sosyal Ağ Linkleri

ICO Puanlaması

Beklenti Risk ROI Puanı CH Puanı
YÜKSEK NORMAL BELİRSİZ YÜKSEK

 

 SATIŞ TARİHİ: TAHMİNİ 1 NİSAN

  • SembolELEC
  • Coin Tipi: ERC20
  • ICO TokenFiyatı: 1 ELEC= 0.0800 USD
  • Hedef Yatırım: 30,000,000 USD
  • Toplam Token Sayısı: 750,000,000
  • Satış İçin Ayrılan Miktar50%
  • WhitelistEVET
  • KYC: EVET
  • Min/Max Katılım: 0.5 ETH / Belli Değil
  • Sürece Katılamayan Ülkeler: ABD
  • Kabul Edilecek Coin TipiETH
 
Token’lar başarılı katılımın ardından 7 gün sonra transfer edilebilir hale gelecek.
 
KISA BİLGİ:
 
 
Takimdaki kişi sayısı: 8
 
Takım elemanları: Singapur

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin