WanBridge Web Artık Mobil Cihazlarda da Kullanılabilir

wanchain

Wanchain ekibi, teknolojisinin çok daha geniş bir kitleye hitap edebilmesi için yeni bir sürümünü yayınladı. Bu yeni sürüm ile birlikte kullanıcılar mobil uygulaması aracılığı ile çapraz zincir işlemlerini yapabilecek.

Mobil cihazların günlük kullanımda çok daha önde olduğunu gören ekip bu yeni sürüm ile ağın çok daha fazla kullanılmasını amaçlıyor.

Mobil cihazlarda WanBridge Web şu anda Wanchain, Ethereum, Bitcoin, XRP Ledger, Litecoin, Avalanche C-Chain, Moonriver vb. dahil olmak üzere masaüstünde WanBridge Web ile aynı zincirleri desteklemektedir.

Mobil cihazlarda WanBridge Web kullanarak zincirler arası bir işlem nasıl yapılır?

Örnek olarak bir miktar ETH’yi Wanchain’den Ethereum’a çapraz zincirle aktaralım.

Öncelikle Metamask’ın web adresini ziyaret edin ve MetaMask mobil uygulamasını yükleyin, bu işlem doğrudan Google Play Store ve Apple App Store üzerinden de yapılabilir.

İkinci olarak, Ayarlar -> Ağlar -> Ağ Ekle’ye gidin ve Wanchain ağını aşağıdaki parametrelerle ekleyin:

  • Ağ Adı: Wanchain
  • Yeni RPC URL’si: https://gwan-ssl.wandevs.org:56891
  • Zincir Kimliği: 888
  • Para Birimi Sembolü: WAN
  • Gezgin URL’sini Engelle: https://www.wanscan.org

Ardından, zincir seçimi (Wanchain) ve Zincir seçimi (Ethereum) için varlıklar listesi altında ETH‘yi seçin. ETH‘nizi almak için Ethereum adresinizi Alıcı alanına yapıştırın. Tutar altında, çapraz zincir transferi yapmak istediğiniz ETH miktarını, (örneğimizde 0.01ETH) yazın.

WanBridge çapraz zincir ücretini otomatik olarak hesaplayacaktır, bu çapraz zincir ücretleri işlem başınadır ve çapraz zincir transfer ettiğiniz miktara bağlı değildir.

Not: ağı EVM uyumlu olduğundan, örneğimizde daha basit hale getirmek için aynı Kime (To) ve Kimden (From) adreslerini kullandık. İki adresin aynı olduğunu, ancak farklı zincir ağlarda olduklarını unutmayın.

(Next) İleri‘ye tıklayın ve girdiğiniz tüm bilgilerin doğru olduğunu iki kez kontrol edin. Her şey doğruysa, (Confirm) Onayla‘yı tıklayın.

Ethereum ağının yoğunluğuna bağlı olarak, yaklaşık 10-15 dakika sonra ETH‘nizi alıcı adresinize almalısınız. Tüm süreç, masaüstünde WanBridge Web‘de olduğu gibi tamamen aynıdır, sadece mobil için uyarlanmıştır, böylece hareket halindeyken çapraz zincir işlemleri yapabilirsiniz.

WanBridge hakkında daha detaylı bilgiye şu makalemizden ulaşabilirsiniz.

Bu makale Wanchain Medium adresinden çeviridir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin