Bounty0x; Yaratıcısının Ağzından

bounty0x

Yazımız Bounty0x kurucularından Angelo’nun yazısından derlenmiştir. bkz

Kısa vadede, avcılarının ICO şirketleri için ödül görevlerini yerine getirmek karşılığında tokenlardan alabilecekleri merkezi olmayan bir geliştiriyoruz. Yüzlerce yeni blockchainin kurulması ve ICO’nun her ay tutulmasıyla, bu zaten önemli bir pazar.

Start-uplar, yerli tokenlarla ödeme karşılığında görevleri yerine getirmekle ilgilenen binlerce bounty avcısının gücünden yararlanacaklardır.

Nihai hedefimiz, merkezsiz işgücünden ve fayda odaklı ödül modelinden yararlanacak sanayilerin verimliliğini artırmaktır. Gireceğimiz ilk endüstrilerden bazıları Online pazarlama, Yazılım geliştirme ve Danışmanlık.

Bounty0x; gerçek hayatta kullanımı

  • Yazılım şirketleri kodlarındaki güvenlik açıklarını bulmak için Bounty0x’i kullanabilir.
  • Hükümetler, Kâr amacı gütmeyen kuruluşlar ve STK’lar belirli bir kanser türünde tedaviyi bulmak gibi belirli hedeflerin tamamlanmasını teşvik etmek için Bounty0x’i kullanabilirler.
  • Markalar, ürünlerini tanıtmak ve alıma teşvik etmek için Bounty0x’i kullanabilirler.
  • Şirketler, danışmanları teşvik amaçlı ve gelir artışı stratejilerine ulaşmak için Bounty0x’i  kullanabilirler.
  • Ve çok daha fazlası.

BNTY tokenı ne için kullanılır?

Genesis sözleşmesinde 500.000.000 bounty0x token (BNTY) basılmış olacak. BNTY, bir satış öncesi ve ana satış sırasında dağıtılacaktır. BNTY tokenı; Utility tokendır. Platformda 3 temel amacı vardır:

(1) Bounty Hunters tarafından kullanılacaktır;

– Nasıl: Bounty Hunters’ın “Super Bounties” ‘e katılmak için BNTY’ye katılması gerekir. Süper Bounty gönderimi reddedilirse, örneğin bir hata raporunda olduğu gibi, Bounty Hunter onun şahsi simgelerinin bir bölümünü kaybedecektir.

– Neden: ‘Süper Bonuslar’, başlangıçtaki bir ekip üyesi tarafından elle kontrol edilir. Bu nedenle, tüm sunumların kişinin zamanını boşa harcamaktan kaçınmak için üstün bir kalitede olmasını sağlamak önemlidir.

(2)  Bounty Şerifleri tarafından kullanılacaktır;

Nasıl: Bounty Sheriffs, ödülleri gözden geçirmek için BNTY’ye para yatırabilecek. Yanlış gerçekleştirilirse, bahis edilen belirteçlerinin bir kısmını kaybederler. Doğru şekilde gerçekleştirilirse, başlangıçtan itibaren ek BNTY ve lütuf tokenları kazanabilirler.

– Neden: Bir kalite kontrol mekanizması olarak;  Bounty Şerifleri, mali değerlendirmeleri doğru bir şekilde yerine getirmeye teşvik edilir.

(3)  Bounty Hosts tarafından kullanılacaktır.

Nasıl: İşletmeler, platformda ilave premium özelliklerin kilidini açmak için ortaklarımızdan ek hizmetler (örneğin, topluluk yönetimi) kiralamak için BNTY’yi satın alabilir.

-Neden: Ödemeleri platforma ve ortaklarımıza izleme ve dağıtmanın daha etkili bir yoludur.

Alpha Platform

Bounty0x Alpha platformu 10 Ekim’de çevrimiçi oldu. Şu anda 10’dan fazla ödül var ve gelecek hafta düzinelerce ekleme yapacağız. Bu Alpha platformunun, Bounty0x’in sonuçta ne olacağının surfaceine dikkat etmeniz önemlidir.

Bu MVP’yi, milyonlarca fonlamadan önce kavramı kontrol etmeye karar verdik. Cevap şaşırtıcıydı ve bu nedenle BNTY tokenı hayata geçirmek için bir ön satış ve bir ICO ile hareket etmeye karar verdik.

Satış öncesi: $250k cap (20 Kasım – 3 Aralık)

Bounty0x, 20 Kasım – 3 Aralık tarihleri arasında 250.000 dolara sınırlanmış bir ön satış yapacak. BNTY’nin yüzde 1.56’sı, satış öncesi her biri 0,032 $ fiyatla dağıtılacak. Ön satışa katkıda bulunanlar, ICO fiyatına yüzde 20 indirim kazanıyor olacak. Merkezileşme ruhu içinde, daha büyük katkıda bulunanlar için ek indirimler olmayacaktır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin