Ferrum’un UniFyre Cüzdanından Yeni DeFi Hamlesi

ferrum-network-unifyre

Ferrum son dönemdeki geliştirmeleri ve anlaşmaları ile marketin dikkatini oldukça çekti. Nispeten yeni sayılan UniFyre Cüzdanları ile birlikte muazzam bir yol katettiler. Peki son dönemlerin trendi DeFi trenine binebildiler mi?

Ferrum ekibi geçtiğimiz günlerde UniFyre cüzdanda tutulacak herhangi bir ERC-20 token’ın olarak da adlandırılan pasif gelir işletilmesine imkan tanıyacağını duyurdu.

Problem: Erken Aşama Projelerin Sınırlı Stake Seçenekleri Var

Bugüne kadar stake etme, tokenlara değil coinlere özgüydü, yani direkt olarak bir blockchain projesinin kendi coini ile sınırlıydı. Bazen, büyük borsalar merkezi bir stake etme seçeneği sunabilir, ancak bunlar genellikle büyük projeler için ayrılmıştır.

Bugüne kadar, herhangi bir erken aşama Ethereum tabanlı proje için mevcut olan uygulanabilir bir merkezi olmayan stake seçeneği yoktu.

Ferrum ekibi de bu probleme güzel bir çözüm üretmiş. Herhangi bir ERC-20 tokenının stake edilmesini sağlayan, katılımcıların tokenleri kilitleyebileceği ve stake edilen süreye göre ödüller kazanabileceği bir . Kısaca projeye ve topluluğa stake etmenin avantajlarından yararlanma fırsatı veren bir platform.

Çözüm: Herkes İçin DeFi

DeFi Staking Platformu, esnek stake akıllı sözleşmesini kullanarak herhangi bir ERC-20 tokeninin stake edilmesini sağlayacak bir UniFyre Wallet dApp’idir. Katılımcılar, akıllı bir sözleşme kullanarak tokenlarını kilitleyebilecek ve yatırılan süreye göre ödüller kazanabilecekler.

DeFi Staking, merkezi olmayan, yüksek getirili bir tasarruf hesabı gibi düşünülebilir, ancak herhangi bir Ethereum tabanlı token için! Dahası, bu Staking Platformu esnek ve özelleştirilebilir, yani projeler kendi başlarına sunacak stake havuzlarının sayısına, her havuzun APR’sine, erken para çekme ödüllerine/cezalarına, yatırılacak minimum token sayısına ve çok daha fazlasına karar verebilir.

Platform çalışır hale geldikten sonra yeni DeFi staking partnerlerini platforma eklemek oldukça basit bir işlem haline geliyor. Ekip bu iş için gerekli düzenlemeleri yaparak basit bir sistem oluşturmuş ve yeni projelerin sisteme eklenmesi birkaç dakika içinde tammalanabiliyor.

Ferrum Ekibi:

Nihayetinde hedefimiz, her projenin özelliklerine göre tasarlanmış esnek ve özelleştirilebilir bir istifleme sistemi sunarak yüzlerce erken aşama projesi ve toplulukları için destek sağlamaktır. Sadece bu projeler için değerli bir stake hizmeti sağlamakla kalmayacağız, aynı zamanda Ferrum Network’e yeni topluluklar tanıtacak ve kripto alanındaki varlığımızı daha da genişleteceğiz.

Peki Ya FRM?

Ayrıca yakında platformda Staking ile ilgili bir dizi duyuru yapılması da bekleniyor. Gerçek platformu oluşturmanın yanı sıra, kısa vadeli faydaları uzun vadeli sürdürülebilirlikle dengeleyen yeni bir FRM stake yapısı geliştirildiğinden bahseden ekip kısa süre içerisinde açıklamayı yapacaklarını söyledi.

DeFi Staking Platformu ve FRM GERİ ALIMLARI!

Ferrum Ekibi:

Görüşümüze göre, Staking Platformu ve altta yatan teknoloji oldukça değerlidir. İnşa etmemiz aylar, test etmemiz aylar sürdü ve FRM staking raundları 1.0 ve 2.0’a göre sahada test edildi.

Bu platforma giren çalışmaların ışığında, projeler tokenlarını platforma entegre etmek ve toplulukları için stake etmeyi sağlamak için makul bir ücret ödeyecek. FRM jetonunu stake sistemine entegre etmek için farklı yollar geliştiriyoruz, ancak şimdilik, ikincil piyasada FRM’yi geri almak için bu entegrasyon ücretlerinden elde edilen gelirin %100’ünü kullanmayı taahhüt ediyoruz.

Bu, her yeni Staking Ortağının FRM’nin geri satın alınmasıyla sonuçlanacağı anlamına gelir.

Haberin kaynağı: Medium

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin