Özel Havayolu Şirketi Surf Air’in Yenilikçi Kararı

havayolu-bitcoin

Özel şirketi Surf Air olarak Bitcoin ve Ethereum kabul etmeye başladı.

“All-you-can-fly” bölgesel havayolu şirketi Surf Air, ve Ethereum’u aylık üyeliği olan müşterilere ödeme metodu olarak sunmaya başladı. Bu seçenekle, özel havayolu müşterileri mobil bir uygulama vasıtasıyla sanal para birimi kullanarak yolculuklarını ödeyebilecekler.

Havayolunun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Sudhin Shahani‘ye göre, Bitcoin ve Ethereum gibi ilerici teknolojiler yeni vizyonlar katarak, dünya kaynaklarının alımını, satılmasını ve hatta hava yolculuğuna ulaşım şeklini değiştiriyor.

Surf Air, dünya kaynaklarının alım, satım ve ulaşım yollarını değiştirme fikri üzerine kurulmuştur. Bu nedenle sadece Bitcoin ve Ethereum gibi ilerici ödeme şekillerini kabul etmemiz politikamız doğrultusunda oldukça mantıklıdır. Benzer şekilde Bitcoin, adapte olan kullanıcıları için muazzam motivasyona sahip bir topluluktur. Bu ileriye dönük düşünen iş modelleri arasında bağ dokusu yaratarak, geleceği ilk ve deneyime dayalı ticaret için şekillendirdiğimizi düşünüyorum. “

Ayrıca…

Bu yeni plan çerçevesinde, Surf Air üyeleri istediği kadar çok uçmak için aylık bir ücret ödüyor. Hizmette kayıtlı olan yolcular güvenlik önlemleri almaları için devlet tarafından lisanslanmış bir arka plan denetimi ile önceden taranmış durumda.

Bölgesel taşıyıcı, coinbase’in programın ödemelerini ele alan yeni planının uygulanmasında dijital para birimi platformu Coinbase ile ortaklık yapıyor.

Havayolu Şirketlerinin Bitcoin Düşünceleri

Havacılık sektöründeki oyuncular, özellikle bölgesel ve küçük şirketler, sanal para birimleri hakkında olumlu bir yaklaşımgösterdi.

Surf Air’den önce, birkaç bölgesel havayolu şirketi yıllardır Bitcoin’i bir ödeme şekli olarak kabul ediyordu.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin