Gelecekten Mektup…

mektup

Kripto para piyasasına getirilmiş farklı bir bakış açısını, komplo teorisini (nasıl tanımlamak isterseniz) sizinle paylaşmak istedik. Kaynak bkz.

Not: Yazının 4 yıl önce yayınlandığını baz alarak okuyunuz.

Bu mesajı 2025 yılından gönderiyorum. Buradan işler oldukça kasvetli görünüyor ve bazılarınız eli çoktan kana bulanmış bile.

Bana inanmasan da lütfen okumaya devam et. Seni temin ederim ki ben gerçekten olduğumu iddia ettiğim kişiyim. Zamanınızı boşa harcamak istemiyorum, bu yüzden sadece ne olduğunu açıklayacağım.

Ortalama olarak, bugüne kadar her yıl, Bitcoinin değeri yaklaşık on kat arttı. 2010’da 0,1 dolardan 2011’de 1 dolara, 2012’de 10 dolara, 2013’de 100 dolara… Her iki yılda on kat artarak 2015’te 1,000 dolara çıktığında, hafif bir yavaşlama yaşadı ve 2017’de 10.000’e, 2019’da 100.000’e ve 2021’de 1.000.000’e ulaştı. Bugünlerde, doların artık kullanılmaması nedeniyle değerini dolar cinsinden ifade etmenin pek bir anlamı yok, yine de herhangi bir merkez bankası bu durumu ifade etmek ortaya somut bir para birimi koymadı. Günümüz dünyasında zenginliğin iki ana biçimi vardır. Kara  parçası ve birimi.

Dünyada bugün yaklaşık olarak 19 milyondan fazla var üstelik bir kaç yüzü kalıcı olarak yok oldu. Bugün hala 7 milyardan fazla insan popülasyonuyla baş etmeye çalışıyoruz . Ortalama olarak, bu bir kişinin 0.003 bitcoini olduğu anlamına gelir. Bununla birlikte, dünyadaki eşit olmayan servet dağılımından ötürü, gerçekte  bir kişi ortalama sadece 0.001 bitcoine sahip. Haklısın, bugün bu yazıyı okuyan çoğunuz zengin. Şahsen, can sıkıcı bir genç adamın yanında yaşıyorum. 2 yıl önce eski Reddit hesabına girdiğinde 16 yaşındaki bir oğlana hakaret edeceği için 2013’te 0.01 Bitcoin alacağını keşfetti. Bu keşfi yaptıktan sonra bir uçak bileti satın aldı, kimseye bir şey söylemeden evinden ayrıldı ve bir Citadel e gitti.

Eminin çoğunuzun kafasında” Citadel ne?” Sorusu oluştu. Bitcoin 1.000 dolarlık bir değere dönüştüğü zaman, servetlerinin yanı sıra kendilerini korumak için “Bitcoin zenginleri” için yeni hizmetler ortaya çıkmaya başladı .Önce pahalı kasalarla başladı, sonra muhafızları dahil oldu ve günümüzde “erkenciler” terimi (erken adapte olanlar için kullanılan terim) doğdu. Tüm değişkenlere karşı koymayı başaran zenginlerin çoğu,  Citadels adlı izole kapılı, otomatikleşmiş şehirlerde yaşıyor. Citadelleirn çoğu, Bitcoin madencilik makinelerinin bulunduğu yerleri korumak için surlarla kaplıdır. Burası sizin ASICminer olarak bildiğiniz şirket, benimse  Bay Friedman’ın kırallığını kurduğu yer olarak bildiğim yer.

Benim dünyamda, yakında dünyanız olacak, çoğu artık yok çünkü Bitcoin işlemleri anonim olarak yapılır ve bu nedenle çoğu hükümet vatandaşlarına hiçbir vergi uygulamaz. Bitcoin’in başarısının çoğu, Bitcoin’in servetinizi hükümetten gizlemenin etkili bir yöntemi olduğu gerçeğine dayanmaktadır. Lüksemburg, Monako ve Liechtenstein gibi “haydut devletlerde” insanları, hükümetten zenginliği gizleyen kişiyi tanımak için insansız uçakları takip etmesine karşın, insanların Bitcoin’de para saklamaktan alıkoyacak hiçbir seçenek mevcut değildi.

Hükümetler, Bitcoin satın alarak ayakta kalmaya çalıştı bu da Bitcoin’in değerini yükselterek durumu daha da kötüleştirdi. Hükümetler tabii ki bunu oldukça gizli bir şekilde yapmaya çalıştı, ancak kuşağımın “Snowdens’leri” aslında, Bitcoin’i kendi özel hesabına devreden ve gerekli kişilerin ellerine bir miktar para sıkıştırdığınız sürece herhangi bir sorunun sorulmadığı anarşik yerlere kaçan hırslı devlet görevlileri.

En büyük hala Bitcoin dengesine sahip olan dört kurumun aşağıdaki gibi olduğuna inanılıyor:

  • ASICminer – 50.000 Bitcoin
  • IMF’nin “para istikrar fonu” – 70.000 Bitcoin
  • Suudi Arabistan Hükümeti – 110.000 Bitcoin
  • Kuzey Kore hükümeti – 180.000 Bitcoin

Günümüzde ekonomik büyüme yaklaşık% -2’dir. Peki neden? Eğer 0.01’den fazla Bitcoin’e sahipseniz, şansınız paranızla hiçbir şey yapmamanızdır. Hiçbir enflasyon ve dolayısıyla paranızı yatırma teşviği yoktur. Tıpkı ortaçağda önemli bir ekonomik büyümenin olmadığı gibi zenginliğin altın olarak ölçülmesiyle toplumumuzun da ekonomik büyümesi yok, çünkü insanlar 0.01 Bitcoin’in onlara hayat boyu sürmesi için yeterli olacağını biliyorlar. Yeni Bitcoin’in hala piyasaya sürülmesi, dünyamızın çöküşünü şimdiye kadar engelleyen şey olarak görünüyor. Ancak insanlar, bir sonraki blokta yarılanma sırasında ortaya çıkacak enflasyon düşüşünün ekonomimizi daha da batırmasına neden olabileceğinden korkuyor.

Lütfen okumaya devam et…

Winklevoss ikizlerine ne oldu? Winklevoss ikizleri ilk ölenler arasındaydı. Toplumun yapısına yapılan büyük zararı gördükten sonra, büyük bir Bitcoin hesabına sahip olduğuna veya kripto paraların gelişiminden herhangi bir şekilde sorumlu olduğuna inanılan herkesi avlamak ve öldürmek isteyen terörist hareketler ortaya çıktı. İronik olarak, bu terörist hareketler, isimsiz olarak faaliyetlerini finanse etmek için Bitcoin kullanıyordu.

Belirli bir miktarda Bitcoine sahip olan çoğu insan artık kimliklerini değiştirmeleri gerektiği için aileleri ile konuşmaz ve arkadaşlarını kaybeder. Birçok kişi rehin alındı ve, “Bitcoin zenginlerinin” % 25’ne şifrelerini söylemeleri için işkence yapıldığı düşünülüyor.

Neden Bitcoin’den vazgeçip başka bir sisteme geçmedik? Elbette denedik. Enflasyonist bir kripto düzene adım atmaya çalıştık, ancak 70’in üzerinde bir IQ’su olan hiç kimse önce adım atmaya ve gönüllü olmaya istekli idi. Sonuçta, servetinizin sürekli azalacağını bildiğiniz bir ülkeye neden gönüllü olarak çok miktarda para yatırımı yapardınız? Bitcoin’i toplum için bu kadar tehlikeli yapan şey de bunu çok başarılı kılmıştır. Bitcoin, açgözlülüğümüzün içine girmemize izin veriyor.

Afrikadan kripto para atağı ve sonuçları…

Afrika’daki araştırmalar, tahminen% 70’lik bir kesimin, Bitcoin’in şeytan tarafından icat edildiğine inandığını gösteriyor. Bunun bir nedeni var. Günümüzde genellikle “trajedi” olarak adlandırılan çok hassas bir konudur. Afrika Birliği, vatandaşlarının Bitcoin’e adım atmaya hazır olmalarına yardımcı olmak için iddialı planları vardı. Hükümetler kendi vatandaşlarına cep telefonlarını ücretsiz verdiler, hükümet kimliklerine bağlandılar ve böylece hükümet Bitcoin’i kendi ekonomisine entegre etmeye çalıştı. Rusya’da bulunan bir suç teşkilatı, hükümete bağlı telefonlarda bulunan bir donanım arızasından yararlandı. Afrika kıtasının 48 saat içinde servetinin yaklaşık% 60’ını kaybettiğine inanılıyor. Bunun ardından Afrika kıtasında kaos yaşanmaya başladı ta ki Suudi Arabistan ve Kuzey Kore hükümetleri (otoriter siyasi sistemin “Bitcoin meydan okuması” na uyum yeteneği nedeniyle dünyanın en büyük iki süper güçlerinden) Afrika topraklarını kendi aralarında paylaşana ve Afrika halkı tarafından “kahramanlar” ilan edilene kadar.

Şimdi ki planımızın ne olduğunu merak ediyorsunuzdur muhtemelen. Mevcut durumun, nükleer bir soykırıma son vermeden sürdürülemeyeceği açık. İnternetin kendisinin altyapısına karşı eşgüdümlü bir saldırı başlatmak isteyen yeraltı ağının bir parçasıyım. Farklı kıtalar arasındaki tüm sualtı kablolarını kesmek için kullanacağımız yaklaşık 20 nükleer denizaltıyı elimizde bulunduruyoruz. Bunun başarıyla tamamlanmasının ardından, dünyanın her yoğun nüfus bölgesine aynı anda bir nükleer darbe saldırısı başlatacağız. Ortaya çıkan kaosun, dünya nüfusunu isyana teşvik edeceğine ve mümkün olduğunca çok bilgisayarın yok olacağına inanıyoruz. bunun da bizi Bitcoin’in öneminin yok olduğu noktaya taşıyacağını düşünüyoruz.

Elbette bu sonuç muhtemelen milyarlarca ölüme yol açacaktır. Bu, insanlığın, ufacık seçkinlere ebedi köleleştirilmesini önlemek için ödemek zorunda olduğumuz bir bedel.

İşte sizinle temas kurmamızın nedeni.

Gidişatın bunun gibi olması gerekmez. Kaderimizi paylaşmak zorunda değilsiniz. Nasıl yapacağımı bilmiyorum, fakat bu lanet projeyi ebediyen imha etmek için bir yol bulmalısınız. Bunun senin için zor olduğunu biliyorum. Ekonomilerinizi yöneten merkezi bankacılık kartelini elemek suretiyle dünyaya yardım ettiğinize inanıyorsunuz.

Ancak, sonunun nasıl olduğunu biliyorum. Cehenneme giden yok iyi niyet taşlarıyla döşelidir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin