Litecoin’in Ödeme Aracı LitePay’den Kötü Haber

litecoin

Bugün Foundation organizasyonu tarafından topluluğun web sitesi üzerinden yatırımcılarını üzebilecek bir açıklama yapıldı. Açıklamaya göre CEO Kenneth‘in projeye yeteri kadar ilgi göstermemesi pahalıya mal oldu. Tam açıklamayı sizler için Türkçeleştirdik.

Tüm LTC Topluluğuna,

Birkaç gün önce LTC Vakfı’nın, LitePay CEO’su Kenneth Asare tarafından tüm operasyonları durdurduğunu ve şirketi satmaya hazırlandığını bildiren bir kişi ile irtibata geçtiğini bildirmek istedik.

Bundan önce Kenneth’a Reddit üzerinden yapılan AMA (Ask Me Anything) için topluluk olarak şirketin ve yatırımcıların kaygılarını ifade ettik. Kenneth’dan daha şeffaf olmasını istedik. Ancak Kenneth operasyonlara devam etmek içi ndaha fazla fon ve fon istedi. Vakıf, paranın nerede harcandığına dair tatmin edici bir resim sağlayamadığı ve şirket hakkında kesin ayrıntılara girmeyi reddettiği için ekstra bir fonlamayı reddetmiştir.

Bu peri masalının bu şekilde sona erdiğini ve bu sorunların bazılarını daha önce açığa çıkarabilecek yeterli özeni göstermediğimiz için özür diliyoruz. Halen durum tespiti uygulamalarımızı sıkılaştırmak ve bunun bir daha gerçekleşmemesini sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.

Litecoin LitePay’in sözünden önce gayet iyiydi ve bunu yapmaya devam edecek. Ekosistemimize büyük önem veriyoruz. Bize göre ekosistem bir şirketten çok daha büyüktür. Ekosistemimiz, dünyanın bir çok yerinde Litecoin’i kullanılabilir bir ürün haline getirmeye çalışan ürünlerin artması ile birlikte çok daha hızlı büyüyecek ve çok daha güçlü olacak.

Sonuç olarak bu durumdan ders çıkarmamız gerekiyor.  Litecoin ve topluluğumuz, hiç olmadığı kadar güçlü ve kendinden emin adımlarla ilerlerken biz de sıradaki mükemmel başarıları dört gözle bekliyor olacağız.

Desteğiniz için teşekkür ederiz.

-LTC Topluluğu

LitePay Nedir?

LitePay, Litecoin’i kullanarak işlemleri kolaylaştıran bir türüdür. Litecoin aracılığıyla ödemeleri kabul etmenize, Litecoin’lerinizi kolay bir şekilde saklamanıza, harcamanıza ve  hatta onları dolar euro gibi para birimlerine  dönüştürmenize olanak tanır.

Litecoin Yatırımcıları Bu Durumdan Nasıl Etkilenecek?

Kripto market bu açıklamaya henüz tepki vermemiş gibi görünüyor. Ancak uzun dönem yatırımcıları dışında günlük al-sat işlemi yapan yatırımcıların Litecoin için stop-limit ve stop-loss mekanizmasını aktif hale getirmelerini öneririz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin