Gather Network, Wanchain’in zincirler arası altyapısına eklendi

wanchain

Blok zinciri birlikte çalışabilirliği, blok zinciri teknolojisinin tüm potansiyelini ortaya çıkaran genişletilmiş kullanım durumlarını mümkün kılan yegane özelliktir. Öyle ki, birbirinden çok farklı özelliklere sahip yüzlerce zincirin özelliklerini bir köprü aracılığı ile birinden diğerine aktarma aracılığıyla tüm bu farklı özellikler ana akım kullanıcılar tarafından benimsenerek çok farklı sayıda kullanıcı senaryoları üretilebiliyor.

Gather Network, geliştiricilere merkezsiz uygulamalarını oluşturma, bu uygulamalardan para kazanma ve yine bu uygulamaların güvenliğini sağlama konusunda özelleşen lider bir Web3 platformudur. , geliştiricilerden yatırımcılara kadar tüm paydaşların gelir elde edebilmesi için çeşitli senaryolar üreterek bu alandaki farklılığını da ortaya koyuyor.

Merkezsiz blockchain birlikte çalışabilirlik çözümlerinde dünya lideri olan Gather ve , Gather ağının Wanchain’in zincirler arası altyapısına eklendiğini bu makale ile duyurdu.

Wanchain, hem sürdürülebilir bir Katman 1 PoS blok zinciri hem de merkezsiz geniş alanlı bir blok zinciri ağıdır. Wanchain Katman 1 PoS blok zinciri, endüstri standardı Ethereum araçları, dApp‘ler ve protokollerle çalışan tam bir Ethereumvari ortam olarak adlandırılabilir. Wanchain’in geniş alan blok zinciri ağı, herhangi bir merkezi aracıya ihtiyaç duymadan hem EVM hem de EVM olmayan ağları birbirine bağlayan merkezsiz çapraz zincir köprüler sistemidir. Şu anda, Wanchain’in Arbitrum, Astar, Avalanche C-Chain, Bitcoin, BNB Chain, Ethereum, Litecoin, Optimism, Polkadot Relay Chain, Polygon, XRP Ledger, Tron ve şimdi de Gather Network olmak üzere 20’den fazla ağ Wanchain köprüleri aracılığı ile birbirine bağlandı.

Öne Çıkanlar

BNB Zinciri ve Ethereum ağları, merkezsiz köprüler ile Gather Network’e doğrudan bağlanan ilk ağlar oldu. Ve bu ağlar üzerinde hareket edebilecek olan ilk coin ise .

Peki GTH hangi bu ağlar arasında hangi düzene göre hareket edecek?

  • Gather Network <> Ethereum: $GTH
  • Gather Network <> BNB Chain: $GTH
  • Ethereum <> BNB Chain: $GTH

Zincirler arası bir işlem nasıl yapılır?

EVM ağları arasındaki tüm zincirler arası işlemler aynı süreci izler. Detaylar burada.

Adresler

Wanchain ağındaki tüm token adresleri için: https://wanscan.org/tokens

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin