Wanchain Türkiye AMA Etkinliği

Wanchain Türkiye ekibi aracılığı ile Türk destekçilerinden Wanchain ekibi için hazırlanan sorular ve cevaplarını siz değerli okuyucularımız için bu makalede düzenledik.

Keyifli okumalar.

Soru: cüzdanları için siyah tema gelecek mi? Siyah temaya yönelik çalışmalar var mı?

Cevap: Evet. Geliştirici ekibimiz gerek siyah tema gerekse başka bir çok kullanıcı arayüzü düzenlemeleri için çalışmalarını sürdürüyor. Mümkün olan en kısa sürede bu değişiklikleri sizlerin de deneyimleyebilmesi için canlı sürümüne eriştirmeyi planlıyoruz, ancak önceliklerimiz daha çok ve özelinde devam ediyor.

Soru: Wanchain cüzdanlarına Türkçe dil desteği gelecek mi?

Cevap: Wanchain ürünlerini mümkün olduğunca fazla kişinin kolay kullanımına eriştirmek istiyoruz. Bunun için Türkçe dil desteği de dahil farklı bir çok dil eklemesini yapmak istiyoruz. Dil konusundaki eksiklikten ekip olarak haberdarız ve bu problemi çözmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Soru: Wanchain herhangi bir Türk borsasında listelenecek mi? Bu yönde çalışmalarınız var mı?

Cevap: Fırsatlarla karşılaştığımızda değerlendirmekten her zaman mutluluk duyuyoruz. Ancak, Wanchain şu anda agresif bir şekilde bir Türk borsasında listelenme peşinde değil.

Soru: XFlows özelliği ile Wanchain kullanımı ne kadar arttı? Buna dair bir çalışma yaptınız mı?

Cevap: XFlows – ETH, USDT ve USDC gibi yerel olarak birden çok zincirde bulunan varlıklar için yerelden yerele zincirler arası işlemlere olanak sağlayan Wanchain’in en yeni ürünü, tüm Wanchain ekosistemi üzerinde büyük bir olumlu etkiye sahip oldu. XFlows, köprülerimizin günlük hacmini artırdı ve blockchain medya kuruluşlarından büyük ilgi gördü. Ufukta BTC XFlows’un lansmanı da dahil olmak üzere birkaç XFlows güncellemesi var. Wanchain ağının kullanımına bu etkisini gördükten sonra daha çok XFlows geliştirmeleri göreceğiz, takipte kalın.

Soru: Wanchain platformuna daha farklı yakma mekanizmaları gelecek mi? Mevcut yakma mekanizması ile çok az miktarda WAN yakılıyor, fiyatı etkilemiyor.

Cevap: Wanchain’in Katman 1 blok zinciri, WANları işlem bazında yakıyor. Kullanmakta olduğumuz model, Ethereum ile aynı modeldir. Bu mekanizma, her işlem için maksimum WAN arzını düşürür. Şu ana kadarki planlarımız dahilinde bu model değişmeyecek. Gerekli görüldüğü taktirde tabii ki farklı modellemeler düşünülebilir, ancak şu anki arzın düşüş hızından memnunuz.

Soru: Wanchain ağını kullanan farklı ağlardan dApp‘ler olacak mı? Bu yönde herhangi bir çalışma yapılıyor mu?

Cevap: Birlikte çalışabilirlik çözümlerinin kurucuları olarak, blok zincir ekosistemindeki tüm projeler Wanchain’in ürünlerini kullanır. Özellikle XFlows gibi şeyler, birden çok zincirde yerel olan varlıkları kullandığı için kullanışlıdır. Wanchain’in yaklaşmakta olan genel mesaj iletme platformunun bu yıl gelmesiyle, Wanchain teknolojisi kullanılarak oluşturulmuş daha da yeni çözümler olması kaçınılmaz.

Soru: Kişisel bir neden yoksa Jack Lu neden sosyal medyada eskisi kadar aktif değil?

Cevap: Jack, Wanchain’e odaklandı ve sosyal medyada aktif kaldı. Zamanla Jack’in Twitter’da tekrar daha aktif olduğunu göreceğinizi umuyorum.

Wanchain Türkiye ekibine desteklerinden ötürü teşekkürler.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin