OKEx ile Cosmos Türkiye Ekibinden Yeni Anlaşma

OKEx borsası geçtiğimiz günlerde oldukça büyük bir soruşturma geçirmiş, ancak bu soruşturmadan başarılı bir şekilde aklanarak çıkmayı başarmıştı. Öyle ki CMC (coinmarketcap.com) sıralamasında anlık olarak dünyanın en büyük hacimli 14. borsası olarak sıralamadaki yerini koruyor.

Her ne kadar aklanarak çıkmış olsa da yatırımcılarını ve kullanıcılarını üzdüğünü düşünen OKEx, güven tazelemek ve sıralamadaki yerini daha üst sıralara çıkarmak için oldukça iddalı kampanyalar ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Sadece Cosmos (ATOM) Türkiye ekibinin referans kodu kullanılarak faydalanılabilecek olan bu kampanyanın detayları ise şu şekilde:

Kampanyadan faydalanmak için Cosmos Türkiye ekibinin referans koduna buradan erişebilirsiniz.

🎁 Para Yatırma Bonusu

Kampanya şartları içerisinde yer alan Para Yatırmak:

dış adresten/borsadan para transferi veya fiat ağ geçidinden kripto satın alma anlamına geliyor. Yani herhangi bir borsa ya da cüzdan adresinden, ve/veya direkt olarak fiat para birimleri ile para transferi yapılması durumunda bu şartı karşılamış oluyorsunuz.

Bu şartın alt kırılımları ise şu şekilde:

  • İlk seferde 20$’dan fazla ATOM yatırınca, 5$ bonus kazanırsınız.
  • İlk seferde 100$’dan fazla ATOM yatırınca, 5$ bonus ve 20$ işlem ücreti indirim kartı alacaksınız.

🎁 İlk Kez Kripto Alış Bonusu

İlk kripto alım satımınızda (Kredi Kartı ile yapılan alımlarda) 100$ veya üzerinde işlem gerçekleştirdiğiniz taktirde 10$ değerinde ücretsiz BTC kazanacaksınız.

🎁 Ticaret Bonusu

  • 100 USDT’nin üzerinde varlık değeriniz varsa ve günlük 100 USDT’nin üzerinde işlem yapıyorsanız OKEx’in vadeli işlemlerinin (futures) %20’sini ve sürekli takas (perpetual) işlem ücreti gelirinden pay alırsınız.

Not: OKB varlıklarının değeri hesaplamada iki kat olarak değerlendirilecektir.

Not: Kampanyanın bu kısmından faydalanabilmek için KYC2 onaylı olmanız gerekiyor.

  • Bir hafta içinde 5.000$’ın üzerinde türevlerin (futures ve/veya perpetual) ticareti 50$ kazandıracaktır (35$ ve 15$ komisyon kartı şeklinde)

 

Kampanya OKEx ekibi tarafından da onaylandı. OKEx’in kampanya sayfasına buradan erişebilirsiniz.

Bitmedi!

OKEx aynı zamanda bir de Ethereum 2.0 şerefine kampanya düzenledi.

Detaylar şu şekilde:

1. Etkinlik süresince, yeni kayıt olup KYC 2 kimlik doğrulaması tamamlayan herkes, 1 çekiliş hakkı kazanacak;

2. Etkinlik süresince, OKEx’te ETH/USDT paritesinde en az 500 USDT trade hacmine ulaşan (alım ve satım dahil) tüm yeni kullanıcılar, 1 çekiliş hakkı kazanacak;
3. Etkinlik süresince, OKEx’te ETH/USDT paritesinde en az 1000 USDT trade hacmine ulaşan (alım ve satım dahil) tüm eski kullanıcılar, 1 çekiliş hakkı kazanacak;

4. Etkinlik süresince, ETH Türevlerinde (sürekli swap, marjin işlemler ve opsiyon) işlem yapan ve tek bir türev kategorisinde (coin marjinli swaplar, USDT marjinli swaplar, coin marjinli , USDT marjinli vadeli işlemler ve coin marjinli opsiyonlar dahil) en az 2000 USDT trade hacmine ulaşan tüm yeni kullanıcılar, 1 çekiliş hakkı kazanacak;
5. Etkinlik süresince, ETH Türevlerinde (sürekli swap, marjin işlemler ve opsiyon) işlem yapan ve tek bir türev kategorisinde (coin marjinli swaplar, USDT marjinli swaplar, coin marjinli vadeli işlemler, USDT marjinli vadeli işlemler ve coin marjinli opsiyonlar dahil) işlem yapan tüm eski kullanıcılar her 3000 USDT trade hacmi için, 1 çekiliş hakkı kazanacak.

* Her kullanıcı sadece 1 kez Şanslı Çekiliş ödülünü kazanabilir, kazanılan ödül anlık en yüksek değerdeki ödüldür.
* Her kullanıcı en fazla 3 adet çekiliş hakkı kazanabilir, çekilişe daha erken katılanlar ödülleri toplayabilir

Tüm bu kampanyalardan faydalanabilmek için OKEx ve Cosmos Türkiye ekibinin hazırladığı bu referanslı link ile yeni bir üyelik açmanız yeterli!

1 YORUM

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin