Wanchain Eylül 2022 Güncellemeleri

wanchain

Eylül ayı ekosistemi için oldukça hareketli geçti. Yeni köprüler, yeni blok hareket takipçisi ve ZooRacers Beta gibi bir çok yeni özellik duyuruldu.

İşte yenilikler!

XFlows: Wanchain Köprü Güncellemesi

XFlows, Wanchain’in yerelden yerele USDT çapraz zincir aktarımlarına destek ekleyen köprülerine yapılan bir güncellemedir. XFlows, kullanıcıların Ethereum, BNB Chain, OKC, Polygon ve Arbitrum arasında yerel USDT‘yi sorunsuz bir şekilde köprülemek için WanBridge‘i kullanan, literatüre yeni bir terim kazandıran teknolojik bir gelişim olarak adlandırılabilir. Tron ve Avalanche C-Chain desteği şu anda geliştirme aşamasındadır ve yakında eklenecektir.

XFlows ayrıca hem kilitle-kaz-yak-kilit açma hem de likidite havuzu yöntemlerini birleştiren büyük bir yenilik sunar.

XFlows WanBridge güncellemesihakkında her şeyi buradan okuyabilirsiniz.

The Merge: Wanchain Bridge Node Yükseltmesi

Wanchain köprü nodeları, oldukça başarılı olan Ethereum Birleştirmesine hazırlık olarak bir versiyon ve teknolojik altyapı güncellemesi (merge) geçirdi. Wanchain köprüleri, merge yükseltmesi gerçekleştikten kısa bir süre sonra tekrar çevrimiçi oldu ve sorunsuz bir şekilde tam işlevselliğe geri döndü.

Yeni Wanchain gezgini artık hazır!

Wanchain kullanıcıları, Wanscan.org‘a ek olarak, Wanchain blok zincirindeki herhangi bir blok veya işlemi aramak için artık wan.blocksscan.io veya wanexplorer.io‘yu ziyaret edebilir. Blocksscan, ekosistemimize aşağıdaki tweet içerisinde vurguladığımız çok sayıda yeni özellik ekledi.

Wanchain Ekosistem Güncellemeleri

ZooKeeper’ın ZooGames ve ZooRacers BETA’sı piyasaya sürüldü!

ZooGames, kullanıcıların ZooGamesID‘lerini oluşturabilecekleri ve ZooNFT‘leri içeren tüm adreslerini bağlayabilecekleri bir platform olarak hizmet veriyor. ZooKeeper‘daki tüm oyunlar için bir merkez görevi görerek, kullanıcıların hesaplarıyla etkileşim kurmasına ve oyun içi kullanım için tüm ZooBooster‘larını ve ZooGene‘lerini yönetmesine olanak tanır. ZooGames  hesabınızı buradan oluşturabilirsiniz. ZooGames ayrıca kullanıcılara ZooKeeper‘ın ilk blockchain oyun BETA’sına erişim sağlıyor, o da: ZooRacers BattleKarts.

DeFi entegrasyonları

  • Wanchain köprülü varlıklar artık OKC Ağındaki bir AMM DEX olan CherrySwap🍒 üzerinde kullanılabilir. Buradan inceleyebilirsiniz.
  • WanBridge artık DeFiLlama‘da izleniyor. Detaylar burada.
  • DEXTools‘a Wanchain blok zinciri eklendi. Detaylar burada.
  • WanLend‘in portföyü artık DeBank‘ta takip ediliyor. Detaylar burada.
  • Wanchain alan adları da artık mevcut, detaylar aşağıdaki tweet içerisinde.

Wanchain, Singapur’daki Token 2049 etkinliğinde

Wanchain Pazarlama Direktörü Temujin Louie, Token 2049 etkinliğinde endüstri liderlerinden bazılarıyla iletişim kurmak için Singapur‘a uçtu.

Medya’da Wanchain

Wanderings 1. Bölüm: Öncü Stablecoin Birlikte Çalışabilirliği

NFT’leri ve Blockchain Birlikte Çalışabilirliğini Yeniden Tanımlamak (Sarthak Bakshi ve Temujin Louie ile birlikte) | Web3

Wanchain, işlem gizliliğini korumak için büyük bir çözüm paylaşıyor” – AltcoinBuzz

AltcoinBuzz kapsamında Blocksscan’ın Wanchain blockchain gezgini lansmanı:

Wanchain, Hepsi Bir Arada DeFi Dapp Auto-Farm’ı Duyurdu- Kurisu tarafından LunarCrush Live’da Wanchain:

Wanchain’in Ethereum Enterprise Alliance hakkındaki Dr. Weijia Zhang sunumu:

Bu makale Wanchain substack hesabından çevrilmiştir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin