WanWallet Mobile’dan MetaMask Mobile’a Geçiş

wanchain

WanWallet Mobile’ın (v5.1.2) en son sürümü, Mobil uygulamaya geçmek isteyen bazı kullanıcılar için özel anahtarlarını dışa aktarma özelliğini duyurdu(örneğin, OpenZoo erişimi için). Her cüzdan farklı bir türetme yolu kullandığından, Mobil adreslerinizi MetaMask mobilde aynı tohum sözcüklerini kullanarak içe aktaramayacağınızı unutmayın.

WanWallet Mobile özel anahtarlarını dışa aktarma

Giriş yaptıktan sonra, özel anahtarı dışa aktarmak istediğiniz Wan hesabına gidin, ardından küçük tuş simgesine (key icon) basın. Açılan ekranda WanWallet şifrenizi girin ve ardından Şifreyi Doğrulaya (Verify Password) basın. Özel anahtarınız bu aşamada gösterilecektir, özel anahtarınızı kopyalamak için Kopyala (Copy) butonuna basın.

WanWallet adresinizi özel anahtarlar kullanarak MetaMask Mobile’a aktarma

WanWallet hesabınızın özel anahtarını kopyaladığınıza göre, MetaMask mobilde (veya herhangi bir Wanchain destekli cüzdanda) oturum açabilir ve hesabınızı içe aktarabilirsiniz. Bunu yapmak için hesap simgenize ve ardından Hesabı İçe Aktar (Import an account) seçeneğine basın. WanWallet Mobile özel anahtarınızı buraya yapıştırın, ardından İçe Aktar (Import) a basın. Hesabınız şimdi içe aktarılacak ve mevcut hesaplarınızın altında, yanında İçe Aktarıldı (Imported) etiketiyle listelendiğini göreceksiniz.

Artık MetaMask Mobile’ı WanWallet Mobile hesabınızla kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa, bize Telegram üzerinden sorabilirsiniz!

Tohum kelimelerinizi/özel anahtarlarınızı asla kimseyle paylaşmamayı unutmayın!

Bu makale Wanchain Medium hesabından çeviridir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin