Red Pulse (RPX) Coin İncelemesi

rpx

Bazılarınız çoktan Red Pulse‘u duymuş olabilir. NEO blockchainine dayanan ilk ICO tokendır. Bu metinde size, Red Pulse’un ne olduğundan ve küresel kriptomarketlerinde ki gelecek tahminlerimizden bahsedeceğiz. Bunu okuyorsanız, muhtemelen RPX’in gelecekteki durmunu merak ediyorsunuzdur, umarım bu merakınızı giderebilir. Keyifli okumalar.

Red Pulse Nedir?

Red Pulse, Hong Kong merkezli bir şirkettir. 2015 yılında Z-Ben Danışmanları olarak adlandırılan danışmanlık firmasından ayrılmıştır. , ICO aşamasından önce tam olarak çalışan bir şirketti. Red Pulse’in amacı, Çin’deki şirketler, sektörler ve Çin’in genel ekonomisi de dahil olmak üzere Çin pazarındaki tüm pazar olaylarını kapsamak. Tüm veriler Çin ekonomisine ilgi duyan yatırımcılara, analistlere ve danışmanlara ulaştırılıyor. Red Pulse’un temel değeri, yatırımcılar için kaliteli bilgi sağlamaktır, çünkü Çin piyasaları oldukça “gürültülü” olmasıyla nam salmıştır ve birçok farklı kaynağını arasından gerçekten önemli bilgi kaynağını bulmak zordur. Red Pulse mobil platformu, dünyanın her yerindeki yatırımcılar ve analistler için gerçek bir hediyedir. 

Red Pulse, mali deneyimin yoğun olduğu sağlam bir ekibe sahiptir. Red Pulse ve RPX tokenın arkasındaki ekip, blockchain dünyasına veya herhangi bir sektördeki herhangi bir takımın nasıl çalışması gerektiğine dair gerçek bir örnektir. Bundan dolayı yazımızda ekibin en zorlu durumları nasıl ele aldığını ve bu durumun onları büyüyen ICO dünyasında en iyi ekiplerden biri haline getirdiğini anlatacağız.

Red Pulse bülteninin şimdiden 50.000’den fazla abonesi var ve Red Pulse web sitesinde 60.000’den fazla kişi kayıtlı. Görünüşe göre Red Pulse’un pazar zekasına güvenen çok sayıda büyük kuruluş var.

Peki, neden tokenlere ve NEO blockchain’e ihtiyacımız var?

Gelin olaya bir de şu açıdan bakalım. Red Pulse; araştırma sürecini hızlandırır ve içerik üretimi, dağıtım ve tüketim platformuna güç sağlamak için RPX tokenlarını kullanır. Red Pulse, küresel bir meslektaş topluluğu yaratan doğrudan teşvik edici bir ekosistem yaratma vizyonuna sahiptir. İnsanlar içerik oluşturucuların yaptıkları iş için bir ödeme olarak kullanırken, Çin pazarları ile ilgili bilgileri doğrudan ve profesyonel olarak alır.

Red Pulse, aşağıdaki ana nedenlerden dolayı cryptocurrency platformunu ve kendi tokenlarını kullanmaya karar verdi:

1. Soğuk başlangıç ​​problemi: Kaliteli bilgi arayan araştırma tüketicileri olmadan araştırmaya katkıda bulunanlar olmayacaktır. Blockchain, RPX’in finans uzmanlarını ve kurumlarını değerli içerikler bulup paylaşmasını sağlarken, analistleri platforma katkıda bulunmaya ikna eder.

2. Frictional maliyetleri: İşlem ücretleri, çoğnluk için en aza indirilmektedir.

3. Kayıt sistemi: İçerik üreticilerinin işlerini adil bir şekilde gerçekleştirdklerini doğrulamak için kullanılan, kamu tarafından doğrulanabilir kayıt.

4. Ödeme ölçeklendirme sorunları olmayacak. Bitcoin veya Ethereum ile ödeme düşük maliyetli olsa bile haraç almaktadır. 

5. RPX token topluluk oluşturmaya yardımcı olur.

6. Red Pulse, ödeme sisteminin hakkaniyetini sağlamak için gereken kaynağı yönetme yeteneğine sahiptir.

RPX yol haritası 2019’a kadar uzanıyor ve çok güzel, umut verici adımları olduğunu söyleyebiliyiz. Yaklaşan birkaç büyük adımdan bahsetmek gerekirse; 2018’in ilk çeyreğinde beta sürüm piyasaya sürüldü, 2018in 3. çeyreğinde ise piyasaya sürülecek. 

Red Pulse platformunun ve RPX tokenı hakkında anahtar faktörler;

  • Ödeme ölçeklendirme sorunları olmayacak. Bitcoin veya Ethereum ile ödeme düşük maliyetli olsa bile haraç almaktadır. 
  • Çin pazarının profesyonellerinin dünyanın dört bir yanındaki pazar araştırmacıları, yatırımcılar ve analistler için yüksek kaliteli içerik sunmasına olanak tanıyan bir platform sağlamak.
  • Platformda, yüksek oranda oy alan içerik üreticilerinin araştırmalarından daha fazla token kazandıkları bir oylama sistemi var. Oylama sistemi, platformdaki yüksek kaliteli içeriği koruma amaçlı kullanılıyor.

Özet olarak, içerik oluşturucuların çalışmaları için tokenlar kullanılır ve bu tüm platform için bir ekosistem oluşturur.

Bir yatırım olarak RPX tokenı? RPX’i harika bir cryptoinvestment yapan nedir?

Bahse girerim beklediğiniz bölüm budur! Tahmini düşüncelere bir göz atalım.

-Orada herhangi bir kripto para birimi veya token hakkında FOMO oluşturmak istemiyorum ve tüm gerçekleri çok iyi analiz etmeyi seviyorum. Bu noktada, ICO’nun halk kitlesinde kişisel olarak RPX’e yatırım yaptığını açıklığa kavuşturmak isterim. Yani, burada RPX ile ilgili gerçekler ve neden buna yatırım yapılır:

  • Red Pulse platformu gerçek bir amaç için inşa edilmiştir. Dünyanın her yerindeki pazar araştırmacılarının buna ihtiyacı var. Çin ekonomisi, dünyada satın alma gücünde 1’inci sırada yer alıyor. Çin ekonomisinin tüm güvenilir verilerini ve bilgilerini toplamak karmaşık bir hal aldığını tahmin etmek zor olmasa gerek. Platform, profesyonel pazar araştırması yapmak için yepyeni bir yol açıyor.
  • Bu ilk NEP-5 (NEO tabanlı) tokendır. RPX, NEO blockchain’deki ilk token olmanın gerçek bir avantajına sahiptir. RPX ekibi, NEO ekibiyle harika iletişim kuruyor ve birbirlerine yardım ediyorlar. RPX ve NEO’yu OmiseGo ve Ethereum’a benzetmeyi seviyorum. Her iki durumda da token ekibi ve kriptodevelopers birbirleriyle mükemmel iletişim kurar.

Ortaklar ve danışmanlar

Red Pulse, büyük olasılıkla yukarıda gördüğünüz gibi büyük finansal haber kuruluşlarıyla ortak paydalara sahip. Örneğin Bloomberg, Wall Street Journal, Financial Times ve Reuters gibi büyük isimlerle bağlantı içinde. Danışmanlarının gerçekten çok iyi olduğunu söyleyebiliriz. En çok beğenilen durum ise NEO’nun kurucusu Da Hongfei’nin RPX’in danışmanlarından biri olmasıdır. Bay Hongfei’nin yardımıyla, RPX’in NEO blockchain’de parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorum. Cryptocurrency piyasalarında, para birimi veya token  olarak büyük isimlere sahip olmasının gerçekten büyük önemi vardır. Bu durumda RPX’in bir şaka olmadığını, sektörünün parlak projelerinden biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Takım

Ekiplerin kalabalık satışlarını nasıl ele aldıkları, RPX yatırımcılarına, ekibin yatırımcılarını memnun etmek için gerçekten çok çalıştıklarını gösterdi. Red Pulse ekibi, yatırımcıları daima güncel tuttu ve bu kriptomarketlerde çok fazla değer vermeniz gereken bir durum

Yol haritası; En özet haliyle, pek çok iyi adımla dümdüz ilerliyor. Bence en önemli şey, Red Pulse ekibinin RPX’in geleceğine dair net bir vizyona sahip olmasıdır. Yol haritasını kontrol ettiğinizde ne demek istediğimi anlayabilirsiniz. 

APEX ile ortaklık. APEX bir blockchain destekli veri ve etkileşim değişimi sistemidir. APEX, tüketiciler ve şirketler için online pazarlama yapmaya büyük önem vermektedir. APEX platformunda her ikisi de yepyeni bir şekilde fayda sağlayacaktır. APEX’in müşterileri oldukça büyük frmalardır, BMW, Volvo, Casio, Hilton ve McLaren gibi bazı büyük isimleri sayabiliriz. Ayrıca APEXin harika teknoloji, ortakları var; Microsoft Azure ve Accelerator, Amazon webservices, Alibaba cloud, Oracle marketing cloud, NEO smart economy ve baidu. RPX ve APEX ekosistemler arası işbirliğine sahip olacak ve müşterileri diğer platformlardan erişime ve bazı faydalara sahip olacak. NEO, RPX ve APEX’in simbiyozu bu üçünü doğru bir yola yönlendiriyor ve hep birlikte çalışmalarının çok sağlıklı olduğunu düşünülüyor.

RPX hala erken bir aşamada. RPX’e yatırım yapmak için kesinlikle geç değil. Token satışından sadece iki ay geçti ve platform henüz yayınlanmadı.

RPX henüz pek çok borsaya giremedi. RPX’in yakında yeni borsalara gireceği ve fiyatın kesinlikle yükseleceği düşünülüyor. Platformun Q1 beta ve Q3 sürümü de fiyatı artıracak çünkü tüm tokenın tabanı oldukça fazla ve tokenların gerçek kullanımının başladığı nokta da bu.

Fiyat tahminleri yapmak için henüz erken ancak şu anda 135 milyon dolarlık piyasa değeri olan RPX’in büyümesi için çok fazla alan olduğunu düşünülüyor.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin