2018’in En İyi Bitcoin ve Altcoin Portföy Takip Uygulamaları

portföy

Kripto para piyasasında yatırım takibi büyük önem taşır. Yapmış olduğunuz yatırımların anlık olarak artış/azalış miktarlarını takip ederek analiz etmek gelecek adımları daha doğru atmanızı sağlar. Bunun için uygulamalarından faydalanabilirsiniz.

Portföy takibi için geliştirilmiş uygulamalar yatırımlarınızın takibini kolaylaştırarak size belirlediğiniz alım/satım fırsatları için bildirim gönderirler. Böylece günün herhangi bir anındaki aşırı iniş/çıkışlardan haberdar olur ve gereken aksiyonu doğru zamanda alabilmeniz için fırsatınız olur.

Bu yazımızda sizler için en iyi portföy yönetimi uygulamalarını derledik.

Keyifli okumalar.

Delta

Delta son dönemde oldukça popüler bir portföy takip uygulamasıdır. Yeni sayılabilecek bir tarihten itibaren hizmet vermeye başlasalar da diğer uygulamaların eksiklerini çok çabuk kapatmış ve üzerine yeni özellikler ekleyerek oldukça başarılı bir uygulama ortaya çıkarmışlardır.

Delta ekibi Windows, Mac, ve IOS seçenekleri ile neredeyse her ortamda uygulalarını geliştirmiş ve oldukça kullanışlı bir arayüz ile hizmet vermektedir.

  • Bitcoin, Ethereum, fiat birimleri (USD, EUR vb.), gibi coinler ile yapılan alım satım işlemleri için de portföy takibinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yani NEO ile aldığınız bir coin için gerekli bilgileri girerek elinizde bulundurduğunuz NEO miktarından düşerek yeni coininizi portföyünüze otomatik ekleyebilirsiniz.
  • Birden fazla portföy oluşturabilir ve izleme listesi ekleyebilirsiniz
  • Her coin için, Delta’ya eklenen tüm borsalar üzerinden fiyat alarmı kurabilir ve takip edebilirsiniz.
  • Tüm coinler için grafik sisteminden son durumlarını inceleyebilirsiniz
  • 5 farklı cihaz ile aynı portföyü görüntüleyebilir ve yönetebilirsiniz

Tüm bunların yanında Delta geliştirici ekibi oldukça aktif bir şekilde çalışıyor ve her geçen gün uygulamalarına yeni özellikler ekliyor.

Blockfolio

Delta’dan çok daha önceden beri hizmet veren Blockfolio birçok açıdan piyasadaki diğer uygulamaların atasıdır. Her ne kadar görsel açıdan Delta ile yarışamasa da uygulama özellikleri açısından oldukça fazla donanıma sahiptir.

  • Blockfolio mobil tabanlı bir uygulamadır
  • Analiz için grafikler sunar
  • Fiyat alarmı ve çeşitli bilgilendirme yöntemleri seçebilirsiniz
  • IOS ve Android uygulamaları mevcut

Malesef farklı uygulamalar üzerinden aynı portföyü takip edebilmek Delta kadar kolay değil. Bu blockfolio’nun en büyük sorunlarından biri olarak lanse edilmekte. Ancak ayarlar sayfasına giderek Blockfolio token kimliğinizi kaydedebilirsiniz.

Cryptocompare Portfolio

Oldukça popüler olan bir başka portföy takip platformu da Cryptocompare.

  • Web ve mobil uygulamaları mevcut. Ve Web arayüzü için oldukça iyi yorumlar aldılar.
  • Birden fazla portföy oluşturmanıza izin veriliyor
  • Tüm kripto paraları destekliyor
  • Analiz için gerekli grafikleri mevcut
  • İşlemleriniz için notlar ekleyebilirsiniz
  • Risk analizi Borsa geçmişi olan kullanıcılar için oldukça güzel bir fonksiyon olarak görev yapıyor

Verileriniz bulut sisteminde saklandığından dolayı herhangi bir veri kaybı vb. durumdan etkilenmenize izin vermiyor. Dilediğiniz zaman web ya da mobil üzerinden verilerinize erişebilir ve portföyünüzü kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda portföyünüzü gizli ya da herkese açık seçenekleri ile kullanabilirsiniz.

Cryptotrackr.com

Anlaşılır ve kolay bir platform sunan Cryptotrackr, arayüz açısındanda gayet başarılı. Hesap oluşturmadanda hızlıca portfötünüzü oluşturup takibini yapabilirsiniz. Ancak uygulamanın genel özellikleri malesef yeteri kadar iyi değil. Özellikle Delta ve Blockfolio gibi uygulamalar düşünüldüğünde çok fazla kullanılmayan bir uygulama olarak dikkat çekiyor.

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin