Ferrum Network ve Numio Arasında Yeni Stratejik Ortaklık

ferrum-network-unifyre

24 Ağustos tarihinde ekibi, ekibi ile stratejik bir ortaklığa imza attığını duyurdu.

Peki ama nedir bu Numio?

Numio Nedir?

Numio, dijital varlıklarınız ve kimliğiniz üzerinde size daha fazla kontrol sağlar. 2020’de kriptoyu basitleştirme vizyonuyla kurulan Numio, anında kripto göndermenize, Ethereum ücretlerinde 100 kata kadar tasarruf etmenize ve dijital kimliğinizi güvenli bir şekilde doğrulamanıza olanak tanıyor.

Android ve iOS‘ta kullanılabilen Numio, Google Play‘de yayınlanan ilk zkRollup destekli mobil ödeme uygulamasıydı. 

Ferrum ve Numio Ortaklığı Neleri Kapsıyor?

Numio Cüzdan ile FRM/FRMx Entegrasyonu

Ortaklık, Ethereum Layer 2 (zkRollups) cüzdanı da dahil olmak üzere Numio mobil uygulamasında listelenen hem FRM hem de FRMx tokenlerini kapsıyor. zkRollup FRM ve FRMx listelemesi, anlık işlemler, gaz kullanmadan yapılan işlemler ve ağ ücretlerinde 100 kata kadar tasarruf sağlar. Bu, özellikle birimi mobil uygulamasında tokenlarinizi kullanarak çekici bir kullanıcı deneyimi sağlamaya yardımcı olur.

Mark bana Numio’nun zkSync işlevselliğini çalışırken gösterdikten sonra, FRM’yi Numio cüzdanıyla entegre etmemiz gerektiğini biliyorduk. Anlık işlem hızı gerçekten dikkat çekici. Numio ve zkSync ile çalışarak çağımızın ilerisine geçmeyi dört gözle bekliyoruz!

Dave Statler — Ferrum Network’te Ürün ve Servis Danışmanı

Ferrum Çapraz Zincir Token Köprüsünün Gelecekteki Entegrasyonu

Numio ekibi, Ferrum’un Cross-Chain Token Köprüsü geliştirmelerinden çok etkilendi. Öyle ki, Numio ve Ferrum’un bunu, kullanıcıların varlıklarını Numio uygulaması içindeki farklı L2 çözümleri arasında sorunsuz bir şekilde taşımasına olanak sağlamak için gelecekteki bir Numio entegrasyonu olarak nasıl dahil edebileceğini araştırıyorlar.

Ian ve Ferrum ekibini yıllardır tanıyorum ve ürettikleri araçlardan bazılarını deneyimlemeyi çok sevdim. Birçoğunu bizzat kendim kullandım! Birlikte çalışmaktan ve büyümeye devam ederken onları nasıl destekleyebileceğimizi görmekten heyecan duyuyorum.

Numio’nun Kurucu Ortağı Mark Anstead

Eğitim İçeriği

Ferrum ekibinden eğitim içeriği oluşturulması konusuna yönelik açıklama ise şu şekilde:

Numio ayrıca Ferrum ve ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında eğitim içeriği oluşturmasında Ferrum’a yardımcı olacaktır. Bu eğitici içerik, Numio’nun Tik Tok, Facebook, Twitter gibi sosyal medya mecralarında ve web sitelerinde paylaşılacak!

Bu makale Ferrum Network Medium adresinden bir çeviridir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin