UTRUST HAKKINDA HER ŞEY

utrust

Blockchain teknolojisinin en önemli özelliklerinden birinin; hem kullanıcılar hem de işletmeler için daha basit ve güvenli bir ödeme sağlamak olduğunu biliyoruz.

Blockchain ödemeler için büyük bir avantaj olmasına rağmen, fiziksel ticaret hizmetlerinin kullanımı sırasında alıcılar ve satıcılar arasındaki dijital ödemelerin iyileştirilmesi gereken büyük bir alan hala bulunmaktadır.

Alıcılar; düşük ücretler, yüksek hızlar gibi blockchain dijital ödemelerinin avantajlarından yeteri kadar tatmin olmuş görünmüyor. Müşterilerin istediği genel olarak güçlü bir müşteri koruma sistemidir. Herhangi bir sorun olması halinde satın alınma ve geri ödeme para iadesi garantisi gibi.

Öte yandan satıcılar, birimleri kabul etmenin muhtemel sorunlarından korktuğu için de çekingen taraftalar. Dijital para birimi fiyatlarındaki dalgalanma ve değişim hali en büyük korkuları arasında.

Bu sorunların gölgesinde karşımıza UTRUST çıkıyor. UTRUST’ın temel amacı çığır açan bir satın alma koruma mekanizması ile çalışan yeni nesil bir ödeme modeli geliştirmektir.

Bu modelde,

Alıcılar, güçlü bir “müşteri koruma modeli” ile malları ve hizmetleri satın almak için herhangi bir büyük para birimini kullanabilirler. , aldatmaca ve sahtekarlık risklerini, Paypal’a çok benzer bir anlaşmazlık çözümleme sistemiyle neredeyse sıfıra indirir. UTRUST, alıcıyı ödeme anından teslimat süresine korumayı garanti eder.

Satıcılar, UTRUST Platformu ile de büyük avantaja sahiptir. UTRUST satıcıların birden fazla kripto para birimini aynı anda kabul etmelerini sağlar ve satıcıları fiyat hareketlerinden korur. Ayrıca alınan tüm işlemleri uluslararası para birimlerine çevirir. Üstelik “uyuşmazlık çözümleme sistemi” tarafından satıcıların, kredi kartıyla yapılan ödemeleri, gizli iade ve benzeri dolandırıcılıklardan korunur.

UTRUST Nasıl Çalışır?

Satıcı belirli bir fiyatla pazarda hizmet sunmaktadır.

Bir alıcı teklifi kontrol eder ve satın almaya karar verir.

Alıcı, düşük bir dönüşüm ücreti (kripto para birimini fiat’a(uluslararası para birimi) dönüştürmek için) ile önemli kripto para birimlerinde biriyle hizmeti öder veya herhangi bir dönüşüm ücreti ödemeden UTRUST belirteçiyle ödeme yapmayı seçebilir.

UTRUST emanet fonunu elinde tutuyor ve alınan kripto para birimleri, satıcıyı herhangi bir riskten korumak için fiat olarak anında dönüştürülüyor.

Alıcı mal veya hizmeti alır ve satıcı fiat para birimleriyle ödemeyi alır.

Her şey saat gibi çalışmazsa, örneğin alıcı bir sebepten dolayı malı almazsa; alıcı, konuyla ilgili bir anlaşmazlık açabilir. Bu durumda, satıcı ve alıcılar sorunu kendi kendine çözemezlerse, UTRUST hakem ve arabulucu olarak hizmet eder. Alıcı ve satıcının anlaşmazlığını yönetir; alıcıya geri ödeme yapması veya ödemeyi satıcıya bırakmasıyla sonuçlandırır.

UTRUST Token

Piyasasında token harcamak için kullanılan bir platform tarafından yedeklenen bir token bulmak gerçekten kolay değildir. UTRUST, şimdi kripto yatırımcılarına düşük bir fiyatla pazara girmek için iyi bir şans veriyor.

Başlangıç: 28 Ağustos 2017, GMT: 4 pm

Token Arzı: 1.000.000.000 (1 Milyar)

Maksimum Crowdsale Cap: 50M USD

Kabul EdilenTokenlar: BTC & ETH

Proje Protokolü: ETH, ERC20

Pre-Ico Sale (% 5): 0.03 USD (3 sent)

Ico Rounds Sayısı: Her biri% 7/10

Takım

UTRUST İsviçre’de kurulmuştur ve Mühendislik faaliyetleri Portekiz’de olup, ABD, Çin, İsviçre ve İngiltere de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından danışman ve ortak çalışanlara sahiptir.

Nuno Correia — CEO

Filipe Castro — CIO

Artur Goulão — CTO

Roberto Machado — CPO

Luís Zamith — Head of Engineering

Laura Esteves — Head of Operations

João Ferreira — Head of Design

Nick Olender — Head of Sales

Miguel Palhas — Software Engineer

 

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin