UniFyre Cüzdan ile Nasıl Pasif Gelir Elde Edilir?

ferrum-network-unifyre

UniFyre Ferrum Network‘ün kendi cüzdan projesi olarak pazardaki oldukça büyük bir açığı kapatmayı hedefliyor. Her geçen gün yeni güncellemeler ile cüzdanı olduğu halinden çok daha güçlü ve donanımlı bir cüzdan haline getirmeyi hedefleyen Ferrum Network ekibi, bu hedeflerini de attığı adımlar ile rahatlıkla gerçekleştirebilecek gibi görünüyor.

Daha önceden siz değerli okuyucularımız için hazırladığımız UniFyre cüzdan incelemesini buradan okuyabilirsiniz.

Bu yazımızda siz değerli okuyucularımız için (Ferrum Network Medium makalelerinden) cüzdan ile nasıl pasif gelir elde edebileceğinizi inceleyeceğiz.

Keyifli okumalar…

UniFyre Cüzdan İle Pasif Gelir

  • IOS ve Android marketlerde yer alan UniFyre cüzdan uygulamasını indirin. Eğer hali hazırda indirdiyseniz, uygulamanızın güncelliğinden emin olun.
  • Kayıt işlemini tamamladıktan sonra, uygulamanın ana ekranında bulunan ‘tokenları etkinleştirenable/devre dışı bırakdisable‘ seçeneğine gidin, burada yatırmak istediğiniz miktarını belirleyebilirsiniz.

  • Etkinleştirme işlemi tamamlandıktan sonra ana ekrana dönerek More Settings butonuna, ardından da Stake and Earn butonuna tıklayın.

  • Burada daha önce etkinleştirilen bir token göreceksiniz, token adına tıklayın.
  • Artık karşınıza gelen ekran Stake etme seçeneklerini size listeleyen bir ekran. Buradan ilginizi çeken herhangi bir havuzu seçebilirsiniz. (Projeye bağlı olarak birden fazla stake havuzu olabilir).

  • Şimdi yatırmak istediğiniz token miktarını girin ve Stake butonunu tıklayın.
  • İşlemin gerçekleşmesi için yeterli miktarda gaz miktarı seçmeniz gerekiyor (Gaz maliyetlerini karşılamak için Unifyre cüzdanınızda bir miktar ETH bulunduğundan emin olun)
  • Gaz miktarını belirlediğinizde devam edip işlemi onaylayabilirsiniz, onaylandıktan sonra işleminizin başarılı olup olmadığına dair bir ekrana yönlendirileceksiniz. İşleminiz Ethereum ağı tarafından onaylandıktan sonra bir onay e-postası da alacaksınız, bu e-postayı görmeden stake işlemini tammalamadığınızı düşünebilirsiniz.

 

 

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin