Ferrum Topluluğunu Büyütme Girişimi İle Yatırımcı Kitlesini Büyütmeyi Hedefliyor

ferrum-network-unifyre

Ferrum Topluluğu Büyütme Girişimi

Ferrum Danışmanlık Hizmetleri ön satışlarının son zamanlarda ne kadar kazançlı olduğu, mevcut sahipleri için bir sır olmasa da, genel olarak kripto topluluğu için hala bir sır gibi görünüyor.

Ferrum ekibi, topluluğun çok daha fazla büyümesi ve kitlelere çok daha kolay erişim için topluluk üyelerinden ve yatırımcılarından bir destek istiyor.

Cüzdan Sahipleri Neden Önemlidir?

Ekibin FRM/FRMx sahiplerinden oluşan canlı topluluğu nasıl büyütmeyi hedeflediğine dalmadan önce, sahiplerinin herhangi bir projenin uzun vadeli başarısı için neden kritik olduğunu anlamak çok önemlidir. Artan cüzdan sayısı, bir projeye ve token sahiplerine çok çeşitli avantajlar sunar.

Bazı örnekler şöyle sıralanabilir:

  • Daha az satış baskısı
  • Merkezi borsalardan artan farkındalık
  • Ağızdan ağza pazarlamada artış

Ferrum Ekibi Cüzdan Sahiplerini Nasıl Artıracak?

Ferrum Community Growth Initiative’in devreye girdiği yer burası.

Ekipten yapılan açıklama şu yönde:

Resmi Telegram sohbetinde, Demir İttifakı topluluğunda ve Ferrum Yönetim Komitesinde tartışıldığını fark ettiğimiz endişelerin en büyük nedenlerinden biri, yeterli sayıda küçük sahibine FAS ön satışlarına katılma fırsatı verilmemesidir. Katılıyoruz! Giriş engelleri, özellikle yeni girenler için çok yüksektir. Bu nedenle, hem yeni hem de küçük mülk sahiplerinden FRM’nin istiflenmesini teşvik edecek ve bu sahiplerin yaklaşan ön satışlara tahsis kazanma şanslarını artıracak bir sistem uyguluyoruz.

FAS Satış Öncesi Pazarlama Büyüme Ücreti

Bu fırsat tam bir ekip çalışmasına ihtiyaç duyuyor.

Ekibin konu hakkındaki açıklaması şu şekilde;

Görece daha küçük yatırımcıların FAS projelerine yapabilmesi için belli başlı bazı çalışmaların yapılması gerekiyor.

Açıklama şu şekilde devam ediyor.

Ferrum, böylesine güçlü ve destekleyici bir topluluğa sahip olduğu için şanslı ve şimdi Ferrum’un uzun vadeli büyümesini sağlamak için yardımınızı talep etmemiz gerekiyor. GovWorld ile birlikte, Ferrum bundan sonra tüm FAS ön satışlarına %5 Pazarlama Büyüme Ücreti uygulayacak.

Örneğin: Size 500$ tahsisat verilirse, 500$ + 25$ Pazarlama Büyüme Ücreti (%5) katkıda bulunmanız gerekecektir. Daha sonra projenin tokenlarından 500 $ değerinde alacaksınız. Pazarlama Büyüme Ücretinden elde edilen para, daha küçük yatırımcılar, yeni yatırımcılar ve skor tablosunu çeşitli şekillerde kullananlar için ayrılacaktır. Ekip GovWorld ile gelecek olan bu değişiklik hakkında daha detaylı bilgileri ilerleyen dönemlerde paylaşacak.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin