Ferrum’dan Yepyeni bir Etkinlik: Ferrum Experience Serisi

ferrum-network-unifyre

Ferrum Network ekibi, yepyeni ve çok değerli bir girişim olan Ferrum Experience Serisini duyurdu; Topluluğu arasında dostluk duygusunu geliştirmek için dijital ve fiziksel köprü kuran bir girişim!

Konu hakkında Medium üzerinden ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

Sevgili Ferrum Topluluğu,

Çoğunuzun bildiği gibi, Ferrum son zamanlarda Ferrum Çapraz Zincir Köprüsü ile sıkı bir şekilde çalışıyor. Bilinenlerin aksine bambaşka bir tür köprü üzerinde çalıştığımızı söylemekten heyecan duyuyoruz… ve neredeyse aynı miktarda geliştirme çalışması gerektirmeyen bir köprü!

Ferrum Experience Serisini tanıtmaktan gurur duyuyoruz;

Ferrum Topluluğumuz arasında daha derin bir topluluk duygusu geliştirmek için dijital ve fiziksel dünyalarımızı köprüleyen bir girişim olarak tanumladığımız bu girişimi neden mi yapıyoruz?

Kripto para ve dünyası vaktinizi çok büyük oranda tüketiyor, ve böyle bir alana dahil olduğunuzda, gerçek hayatta arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirmek yerine, kendinizi bir ekranın arkasında avatarlarla arkadaş edinirken bulmak maalesef nadir değildir. Gerçek fiziksel şeylerin tadını çıkarmak yerine dijital koleksiyonları takip etmek de bir o kadar olası.

Bu konuyla ilgili birçok tartışmadan sonra, Ferrum’da bu dengeyi topluluğumuzdakilerin hayatlarına geri getirmek için üzerimize düşeni yapmak istediğimize karar verdik. Ayrıca, bunu yaparken, şu anda piyasadaki başka hiçbir projenin yapmadığı bir şeyi yaptığımızdan emin olmak istedik!

Peki… bu nedir!?

Ferrum Experience Series ile FRM/FRMx sahiplerinden oluşan topluluğumuza “gerçek hayatta” olan şeylere katılma fırsatı vereceğiz (Kurucu Ortağımız Ian’ın favori tabiri). Bunlar, bir tatil yerinde Ferrum ekibiyle takılmak için “tüm masrafları ödenmiş” geziler veya doğrudan size gönderilebilecek Ferrum markalı bir ürün gibi etkinlikler olabilir!

Katılmak istemeyen ve ekranın arkasında kalmayı tercih edenler için… merak etmeyin! Ferrum’da yaptığımız her şeyde olduğu gibi, token ekonomimize de değer katacak bu inisiyatiflerle mükemmel token faydasını iç içe geçireceğiz!

İlk Ferrum Deneyimini ÇOK YAKINDA duyuracağız!

İpucu: Canlı bir tropikal konumu lezzetli lüks içeceklerle birleştirir!

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin