Ferrum Network Türkiye İçin Ödüllü Etkinlik

ferrum-network-unifyre

 

Bir DeFi projesi olarak hizmet veren , yaptıkları ve vaat ettikleriyle piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Zincirler arası birlikte çalışabilen ve kriptoların kitlesel olarak kabul görmesi için çalışan bir DeFi projesi olan Network 2019 yılından bu yana kat ettiği mesafe ile göz doldurdu. Gelin başarılarına tek tek göz atalım;

  • First Kudi: Afrika pazarından hizmet veren bir FIAT > Kripto geçidi ile birlikte satıcılara kolaylık sağlayan borsa uygulaması. Bölgede DASH, Gemini gibi ortaklarla kalıcı çözümleri ile fark yarattı.
  • Unifyre Wallet: DeFi ekosistemine katkıda bulunan çok yönlü cüzdan. Staking, Linkdrop, Pooldrops gibi özellikleri ile kripto kullanımına inanılmaz kolaylıklar sağlıyor.
  • Monthly Reward: Unifyre cüzdanlarında minimum 50.000FRM ve 1 FRMx tutanlara aylık belli miktar ödeme yapan ödül programı. (Hesaplama için: https://ferrum.network/rewards/)
  • FAS: Ferrum Advisory Service ile Ferrum Network’ün çalışmalarıyla piyasaya giren projelerden ön alım hakkı edinin. Bu güne kadar başarılı çalışmaları ile FRM sahiplerine binlerce dolar kazandıran bu çalışma ile FRM sahipleri son derece memnunlar. Bugüne kadar Bondly, Poolz, Playcent, Inverse, BSCView gibi projelerle topluluğunu sevindiren Ferrum için çok yakında Ureeqa, NetVRk, Defit, RocketVault projelerinin satışı sağlanacak.

    Ve yakın gelecekte bizlere sunulması vaat edilen Mainnet, Infinity DEX ve Sub Zero Wallet gibi piyasanın ihtiyaç duyduğu uygulamalarla Ferrum’u bekleyen pek çok gelişme var. Tüm bu gelişmelerden haberdar olmak için Ferrum Network Türkiye Topluluk Grubuna katılmayı unutmayın.

https://t.me/ferrumnetworkturkey

          Ferrum’a Sevgini Göster

Ferrum Network Türkiye ailesi olarak başlattığımız bu etkinlik ile Türk topluluğuna desteklerinden ötürü teşekkür etmek istiyoruz. Bir projenin topluluğu kadar güçlü olduğunu düşünerek, Ferrum Network’ün en büyük yerel topluluklarından biri olan sizlere bir etkileşime dayalı ödül programı hazırladık.

ÖDÜL: 5 Kişiye toplam 500$ (100$/Kişi) ve 1 kişiye sıradaki FAS projelerinden 1 tanesi için 1 kura hakkı.

Koşullar;

  1. Ferrum Network Telegram kanalı, grubu ve Türkçe grubuna katılın.
  2. Twitter’da Ferrum Network’ü takip edin.
  3. #FerrumaSevginiGoster @FerrumNetwork $FRM ve $FRMx ekleyerek 2 arkadaşınızı tagledikten sonra bir cümle ile Ferrum Network’ü neden sevdiğinizi anlatın.

Süre; 21 Mart – 31 Mart 2021

NOT: Her kullanıcı 1 Twitter/1 Telegram hesabı ile katılabilir. Hile yoluyla ödül kazanmak isteyenler diskalifiye edilecektir. Ödül kazananlar 1 Nisan 2021 tarihinde Ferrum Network Türkçe Kanalında duyurulacak ve adminler tarafından ulaşılacaktır. 

Ödül kazananların Unifyre wallet kullanmaları gerekiyor. Ödüller link drop kullanılarak gönderilecektir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin