Persistence One Yatırımcılarına Müjde: PStake Airdrop

PSTAKE, pSTAKE protokolünün yönetim ve ücret paylaşım tokeni olarak piyasada yer alıoyor. PSTAKE‘ler, ilk kullanıcılarına, XPRT ve ATOM sahiplerine ve stake edenlerine, Persistence’ın Cosmos Hub Stakedrop katılımcılarına ve çeşitli DeFi sahiplerine bir airdrop yoluyla geriye dönük olarak dağıtılacak.

PSTAKE token ekonomisi ve airdrop mekanizması hakkında daha fazla bilgi daha sonraki makalelerde detaylı bir biçimde paylaşılacaktır.

pStake protokolünde son birkaç ayda birçok heyecan verici gelişme sahne aldı. Persistence Ekibi de tüm bu hummalı çalışmanın sonucunda Persistence destekçilerine bir jest olarak gelecek dönemde bir airdrop yapmayı planlıyor.

$PSTAKEairdrop’una hak kazanan yatırımcıların belirlenmesi ise aşağıdaki maddeler ışığında gerçekleşti:

  • pSTAKE’e görece daha erken yatırım yapmış olanlar
  • XPRT Sahipleri ve Stake mekanizmasını kullananlar
  • Persistence’ın Stakedrop Kampanyası katılımcıları
  • ATOM sahipleri ve Stake edenler
  • Belirli Blue-chip DeFi token sahipleri

$PSTAKE hakkında daha fazla bilgi edinmek için şuradaki blogu inceleyebilirsiniz.

Muhtemel PSTAKE Airdrop Sahipleri

$PSTAKE’lerin airdrop’u, geriye dönük anlık görüntü tabanlı bir airdrop olarak, XPRT sahiplerini ve stake edenleri teşvik ederek Persistence ekosisteminin büyümesini desteklemek için tasarlanmıştır. Ayrıca topluluğa, Persistence ekosistemindeki çoklu varlık sınıflarından biri olan ücret paylaşımı yoluyla pSTAKE’deki likit hisseli varlıklara dolaylı olarak maruz kalma senaryosunu aktifleştirmiş olacak.

Bu, XPRT’nin bir kullanım senaryosuna sahip ve ürün tarafından düzenli olarak kullanılabilecek bir tokena evrimi vaadini yerine getirme ve XPRT sahiplerine ve paydaşlarına, Persistence ekosistemindeki projeler tarafından yakalanan değerle doğrudan korelasyon içinde ek değer getirme vaadini yerine getirmenin ilk adımı olarak düşünülebilir.

XPRT sahipleri ve stakerlara ek olarak, pSTAKE’in erken beta kullanıcıları da airdrop ile ödüllendirilecek.

Beta lansmanından bu yana, uygulamanın ilk destekçileri sayesinde TVL ile protokolün 2,5 milyon doların üzerine çıktığı organik bir büyüme görüldü. Cosmos Hub, ATOM sahipleri ve staker’lar için XPRT stakedrop katılımcıları, Persistence ekosisteminin en eski destekçilerinden bazılarıydı ve bu nedenle $PSTAKE tokenları bu kişiler için ayrıca hesaplandı.

Ethereum Ekosisteminde stkTOKEN‘lerin benimsenmesini teşvik etmek için, belirli DeFi blue-chip token sahiplerine ayrıca $PSTAKE geriye dönük airdrop’ları tahsis edildi.

Persistence ekibi, bu ekosistemlerle uzun vadeli ortaklıklar kurma vizyonuyla, pSTAKE’in gelecek vaat eden DeFi kullanıcılarına erişimini genişletmek için belirli protokolleri stratejik olarak seçti. Ayrıca ekip DeFi protokolü token sahiplerinin $PSTAKE airdroplarını alacağına ilişkin ayrıntılar daha sonraki bir tarihte açıklanacağını belirtti.

Bu makale Persistence Türkiye ekibi tarafından PstakeFinance Medium hesabından alınmıştır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin