Ontology (ONT) Coin İncelemesi

ontology
ontology

Ontology, 2017 yılında Çin şirketi Onchain tarafından piyasaya sürülen, tüm şekil ve boyutlardaki projeler için halka açık bir platformdur.  ile iş sektörü arasındaki engellerin kaldırılmasına yönelik dev bir adımdır.

Ontology, dağıtılmış ağların önceden bilgisi olmayan işletmelerin blockchain  teknolojisini kullanmasına izin vermesi bakımından devrim niteliğindedir. Şu anda, işletmelerin blok taşını kapsamlı bir blockchain bilgisi olmadan altyapılarına entegre etmeleri için bir yol yoktur.

Ayrıca, mevcut güven ağları çeşitli sorunlarla karşı karşıyadır. Kötü gizlilik koruması, kullanılmayan veri değeri, veri yönetimi tekelleşmesi ve etkisiz kimlik doğrulaması, blockchain için tüm fırsatlardır. Ontoloji, bu sorunları katı güven ekosistemiyle çözmektedir.

NEO / Ontoloji İlişkisi Hakkında

Geçtiğimiz Kasım ayında, New York’ta blockchain tutkunları ve yatırımcılar bir araya geldi ve çığır açan platform lansmanını duyurdular.

“En iyi endüstri akıllarını bir araya getirdik, ama Ontoloji lansmanı projemizi dünya sahnesine getirdi” Onchain ve NEO’nun kurucu ortağı Da Hongfei’nin CEO’su etkinlikte bunları söyledi. “Ontoloji ve NEO, reel ekonomiye hizmet etmek için blockchain ve diğer yeni teknolojileri kullanarak geniş bir ekosistem inşa edecek. ”

Bununla birlikte, kripto topluluğu çoğu zaman projelerin rollerini birbirleriyle karıştırdı. NEO’nun Onchain ya da Onchain kendi NEO’suna sahip olmadığı açıklığa kavuşturulmalıdır.

Ontology Güven Ağı

Zincir 1: İnsanların, servetin, şeylerin ve organizasyonların doğrulanması.
Zincir 2: Uygulamaları doğrulayın ve bunları birbirine bağlayın
Zincir 3: Modülleri, protokolleri, SDK’ları ve API’ları doğrulayın ve bağlayın
Zincir 4: Tüm farklı ağ zincirleri. Bu katman tüm zincirleri birbirine bağlamaya yarar.
Teknik incelemede de belirtildiği gibi, “farklı endüstrilerin ihtiyaçlarını karşılamak için esnek tasarım yapısı modülerleştirildi, takılabilir ve kolayca genişletilebilir.”

Bunun anlamı, Ontolojinin geniş bir işlev yelpazesi için evrensel olarak uyarlanmaya çalıştığıdır. Kimlik ya da sahiplik gibi şeylerin doğruluğunu ve gerçekliğini doğrulamak için kaynak olmayı umuyorlar. Facebook gibi şirketler güven için Ontolojiye kolayca bağlanabilecektir.

Ontology’i nereden satın alabilir ve saklayabilirsiniz?

ONT hakkında ilginç olan şey, hiçbir zaman halka açık bir ICO satışına sahip olmamasıdır. Sahip olduğunuz her NEO token için, iki aşamada 0,2 alırsınız (% 50’si ticarete,% 50’si de kilitlenir).

Ledger Nano S ve Trezor gibi donanım cüzdanları da dahil olmak üzere alır almaz hemen tüm cüzdanlarda ONT depolayabilirsiniz. Bazıları, bıraktıktan sonra ONT görüntülenmeyebileceğinden ONT gösterecek Neon Cüzdan gibi bir cüzdan indirmek muhtemelen en iyisidir. Ancak, ONT ekranını destekleyen cüzdanlarla cüzdanınızı entegre ederek ONT’yi airdrop ekranından geri alabilirsiniz.

Sonuç

Ontology, güvendiğimiz mevcut uzun yolların yerini almak ve bizi güvenin blockchain otomasyonu ile ileriye götürmek istiyor.

Son olarak, Ontologynin arkasındaki ekip, zaten kurulmuş bir başarı geçmişine sahip saygın kripto-para birimi endüstri liderlerinden oluşmaktadır. Diğer birçok blockchain projesinin aksine, Ontology ekibi sadece finans sektörünü hedeflemiyor. Büyümesi sırasında sigorta, devlet, ilaç, IoT ve diğer endüstrilere odaklanıyorlar, bu da onu çok fazla potansiyele sahip geniş ölçekli bir proje haline getiriyor. Blockchain endüstrisinde göreceli olarak uzun süreli bir mevcudiyete ve proje için net bir vizyona sahip olarak, Ontology’nin NEO ile el ele vererek iş yapma şeklimizde devrim yarattığını görmek sürpriz olmayacaktır.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin