Phoenix’ten Yeni Ortaklık Açıklaması

PHB

Çin merkezli önde gelen bir veri ve şirketi olan APEX Technologies ve Hong Kong merkezli, merkezi olmayan bir yapay zeka platformu olan Phoenix, gelişmiş kullanıcı deneyimi ve kişiselleştirme için yapay zeka güdümlü IoT yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek üzere Büyük Çin Bölgesinde Smart Auto ile birlikte çalışıyor.

Elektrikli akıllı arabaların yanı sıra araç ağı bağlantısının yaygınlaşmasıyla birlikte, AI modellerinin araçlarla ve kullanıcılarla sorunsuz bir şekilde etkileşime girmesine izin veren AI odaklı sistemler hızla uygulamaya geçiyor. Bu tür sistemlerde, her zaman var olan sorunlardan biri, kullanıcı deneyimine değer katan akıllı sistemler ile kullanıcı gizliliğini koruyan sistemler arasındaki ince çizgi oluyor.

Çin’de Smart Auto‘ya AI özellikli ve kullanıcı merkezli bir büyük veri platformu sağlayan APEX Technologies, elektrikli otomobiller için gizliliği ön planda tutan ve merkezi olmayan AI yeteneklerini geliştirmek için Smart ve diğer otomotiv markası ortaklarıyla birlikte çalışıyor. Anlaşmadaki yaklaşım, yapay zeka hesaplamasının ve eğitiminin bir kısmının bulut yerine yerel cihazda (araçta) gerçekleşmesini sağlayan ve kullanıcı gizliliğini artıran kurumsal blok zinciri tabanlı bir sistemi entegre etmek üzerine.

Merkezi olmayan altyapıyı yapay zeka ile birleştirmeye odaklanan Hong Kong merkezli merkezi olmayan bir yapay zeka firması olan Phoenix’in kilit bir rol oynadığı yer ise tam olarak bu aşamada devreye giriyor. , önümüzdeki yıl boyunca Phoenix’in yeteneklerini ve teknolojilerini merkezi olmayan yapay zeka, birleştirilmiş öğrenme ve sınır bilgi işlem için büyük kuruluşlarla ortaklaşa bir düzineden fazla ve pilot program yürütmek için kullanmayı planlıyor.

APEX Technologies‘in Üründen Sorumlu Başkan Yardımcısı Jet Liu:

Şu anda yapay zeka alanının abartılı ve odak noktası büyük dil modelleri ve NLP‘dir (Natural Language Processing – Doğal Dil İşleme), ancak kurumsal derin öğrenme ve birleşik öğrenme gibi merkezi olmayan yapay zeka hesaplama modellerinin yapay zeka büyüme döngüsünde bir gereklilik olduğuna inanıyoruz

dedi.

Haberin orjinali ve detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin