Wanchain Ağ Güncellemesi Geliyor

wanchain

Başka bir üst düzey  blok zinciri, Wanchain‘in merkezsiz çapraz zincir altyapısına katılmak üzere. Bunun için sahipleri ne yapmalı?

Son dönemin yükselen yıldızı olarak da adlandırılan Polkadot, Wanchain ağına katılıyor. cross-chain köprüsüne eklenmesinin ardından zincirler arası işlemlere Polkadot da sahip olmuş olacak.

5 Ağustos Perşembe 03:00 UTC’ de gerçekleşen güncelleme için işte yapılması gerekenler!

Normal kullanıcıların yapması gerekenler

Tüm Wanchain ağ yükseltmelerinde olduğu gibi, yapmanız gereken tek şey önceden plan yapmak! Wanchain’in Storeman node operatörleri nodelarını güncellerken, çapraz zincir işlemleri anlık olarak kullanılamayabilir. Ekibin paylaştığı bilgilere göre herhangi bir kesintinin maksimum 1 saat sürmesi bekleniyor.

Storeman node operatörlerinin yapması gerekenler

Storeman node operatörleri, mümkün olan en kısa sürede Agent sürüm 3.2.0’a yükseltme yapmalıdır. Süreci olabildiğince sorunsuz hale getirmek için Wanchain ekibi tarafından hazırlanan aşağıdaki script’i çalıştırmanız yeterli olacaktır.

Güncelleme komut dosyası:

cd ~/osm/
./startStoremanV5.sh

Bir hatırlatma olarak, nodeları zamanında yükseltmeyen Storeman node operatörleri, çapraz zincir işlemlerini gerçekleştiremez ve doğrulayamaz.

Not: makale Wanchain medium makalesi çevrimidir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin