Ferrum, UniFarm ile Güçlerini Birleştirdi — İlk Poligon Kohortu

ferrum-network-unifyre

Ferrum, Polygon’daki ilk kez gerçekleşecek olan UniFarm kohortu için Bluzelle, Raze Network, Elk Finance ve EasyFi ile birlikte güçlerini birleştiriyor.

Ferrum, zincirler arası işlemlerin onaylanabilmesi ve sorunsuz bir şekilde köprü kurulması hedefine emin adımlarla yürüyor. Öyle ki son güncelleme ile birlikte etkileyici bir kadroyla birlikte Polygon‘daki ilk UniFarm kohortuna katılıyor.

UniFarm nedir?

OpenDeFi tarafından geliştirilen UniFarm, kullanıcının bir varlığı stake ettiği ve stake süresi boyunca diğer varlıkları farmlamaya başladığı bir stake havuzudur. Havuzda ne kadar uzun süre kalırsanız, o kadar çok kazanıyorsunuz.

Havuz Hakkında Bazı Ayrıntılar – Kohort 13

UniFarm havuzu 21 Haziran saat 13:30 UTC’de yayına girdi ve 90 gün sürecek olan aktivitesine başladı. Kullanıcılar minimum %36 APY ve maksimum %250 APY alacak. Toplam ödül havuzu büyüklüğü proje başına 150 bin dolar veya 25 bin dolar ve proje başına toplam 250 bin dolar değerinde token stake etmeye müsait.

Kohort 13’e katılan projeler ise şu şekilde:

  • Ferrum($FRM)
  • UniFarm ($UFARM)
  • Raze Network ($RAZE)
  • Elk Finance ($ELK)
  • Bluzelle ($BLZ)
  • EasyFi ($EASY)

Bazı Önemli Husular

Haftalık programa göre, kullanıcılar UniFarm‘da yer alan tüm tokenlardan farmlayabilecekler.

Örneğin:

Bir kişi UFARM tokenlarını tutarsa, ilk hafta için UFARM tokenları kazanacak.

2. hafta için Ufarm tokenlarının yanı sıra BLZ tokenlarını da kazanacaklar.

3. Hafta UFARM, BLZ , FRM vb. kazanacakları şekilde sistem büyümeye açık olarak iş görüyor.

Kullanıcılar istedikleri zaman stakeden çıkabilirler, yatırımlarını geri alabilirler. Ancak stakeden çıkış yani stake’i kaldırmak basit tabirle sürecin başa dönmesine sebep olur.

Sistem, yerleşik bir bileşik oyunlaştırılmış çerçeveye sahiptir. Ne kadar uzun süre kalırsanız, o kadar çok fayda elde edersiniz.

Polygon’da alabilirsiniz. Henüz bilmiyorsanız, FRM’nin Polygon versiyonu artık Dfyn’den satın alınabilir. UniFarm’daki ilk Cohort’ta FRM hissesine sahip olabilemke için, FRM’nin Polygon versiyonunu satın almalısınız.

Bu makale Ferrum Network Medium hesabındaki makaleden çeviridir.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin