Ferrum Network UniFyre Cüzdan ile Geliyor

ferrum-network-unifyre

Ferrum Network son dönemdeki marketin toparlanış hareketleri ile birlikte önemli bir yükseliş yakaladı. Marketin hareketlerinden bağımsız olarak bu toparlanışın asıl sebebi ise ekibin hummalı çalışması olarak gösteriliyor. Ferrum Network’ün yeni geliştirilen ve yakında piyasaya sürülecek olan cüzdanını sizler için inceledik.

Unutmadan, Türkiye Telegram grubuna buradan katılabilirsiniz.

UniFyre: Herkes için gerekli tek cüzdan

Her şeyden önce UniFyre, gerçek dünya sorunlarını çözen ve çok çeşitli kullanıcılara hitap eden, mobil bir cüzdan.

Kripto cüzdanlarla ilgili en önemli sorunlardan biri, bir şeylerin yanlış gitmesi durumunda kullanıcıların çoğu blockchaine işlenen verinin geri alınamayacağından kaynaklı yaşadıkları sıkıntıdır.

Çoğumuz paramızdan %100 sorumlu olmaya alışkın değiliz. Bir hata yaptığımızda güncel hayatta bankalardan, kripto dünyada ise eğer yatırımımızı bir borsada tutuyorsak borsa yöneticilerinden yardım istiyoruz. Hata yapma korkusu, özel anahtar yönetiminin nispeten gelişmiş karmaşıklığı ile birleştiğinde, nezaretsiz cüzdanların nezaret cüzdanlarına kıyasla niş kalmasının bir nedenidir.

Peki ya saklama amaçlı olmayan bir cüzdanın gizliliğini ve güvenliğini, aynı zamanda saklama amaçlı cüzdanın huzurunu bir arada sunabilen bir cüzdan olsa?

Ve hepsinden de önemlisi bu cüzdan, cüzdan adreslerinin sıkıntısı olmadan herhangi bir ortama herhangi bir kişiye kripto göndermenizi sağlayacak çığır açan bir teknolojiye sahip olsaydı ne olurdu?

Link ile Coin/Token Gönderimi

Sokaktaki herhangi bir vatandaşın kriptopara piyasasına girişindeki en büyük anlam karmaşası cüzdan adreslerinden kaynaklanmaktadır. Bu adresin sahibini tanımlayamadan ve işlemi geri alma olasılığı olmadan rastgele harf ve sayı dizelerine para göndermek, ortalama bir kişi için çok riskli, karmaşık ve endişe yaratır.

UniFyre cüzdan telegram, e-posta, Facebook Messenger vb. uygulamalar üzerinden coin/token gönderimini mümkün kılan bir teknolojiye sahip. Bu geliştirmedeki en büyük amaç kriptoparalar ile hiç ilgisi olmayan bir kişinin bile kolaylıkalr para transferi alabilmesi ve yapabilmesi için.

Link Drops nasıl çalışır?

UniFyre Cüzdanınızı kullanarak bağlantıyı oluşturun, gönderilecek kripto miktarını girin ve bağlantıyı herhangi bir messenger uygulaması üzerinden istediğiniz kişilere gönderin!

Linkin doğru kişiye gittiğinden emin olmak için gönderim yaptığınız kişi ile aranızda belirleyeceğiniz bir parola ile güvenlik düzeyini artırabilirsiniz. 

Kısaca, UniFyre Cüzdan ile, birimi göndermek kısa mesaj göndermek kadar kolay.

Eşsiz Özel Anahtar Güvenliği

Ortalama bir kişi için bir başka önemli acı noktası, olağan kriptopara cüzdanlarında bir şeyler ters giderse destek alınamamasıdır. Saldırıya uğramak, anahtar kelimelerinizi kaybetmek, telefonunuzu kaybetmek vb.

UniFyre Cüzdan özel anahtar yedekleme güvenliği var olan diğer cüzdanlar ile arasındaki farkını burada da göstermektedir. Kullanıcı özel anahtarı tamamen kontrol eder, ancak anahtar cihazda tam anlamı ile yer almaz. Bu kelimelerin bir kısmı UniFyre sunucusundadır, ancak kullanıcı dışında hiç kimse erişemez. Ferrum Ağı veya başka hiç kimse özel anahtar bilgilerinize erişemez.

Bu durumun son kullanıcıya nasıl faydası dokunacak sorunu şu şekilde açıklayabiliriz: Birisi telefonunuzu hackleyip çipi çıkarırsa, yine de paranıza erişemez. Bilgisayar korsanının UniFyre sunucusundan sadece kullanıcının yapabileceği bir şeyin kilidini açması gerekir. Bu paranızın bilgisayar korsanlarına karşı güvende olduğu anlamına gelir.

UniFyre, kullanıcılar için kolay ancak güvenli anahtar yedekleme için çift bulut yedekleme sistemine sahip. Anahtarın bir kısmı UniFyre’da, geri kalan kısmı da Google sunucusundayedekleniyor. Herhangi bir hırsızlık durumunda bilgilerinizi ele geçiren kişi UniFyre cüzdanınızda saklanan yatırımlarınızı ele geçirmek için bu anahtar kelimeleri çıkarmak zorundadır, ancak ne Ferrum ne de Google’ın herhangi bir şeye erişimi yoktur.

Diğer Özellikler: Geleneksel Para Birimleri İle Kriptopara Al/Sat, Uygulama içi Staking ve daha fazlası…

Bahsedilen yeniliklere ek olarak, UniFyre Cüzdan, düşük ücretler için kredi kartı veya banka kartı ve birçok farklı para birimi ile (piyasaya sunuldukça) kripto satın alma olanağı sunacak.

Cüzdanın sonraki sürümlerinde, daha önceden geliştirmesi tamamlanan akıllı sözleşmeler ile ERC-20 tokenlar için staking özelliği de aktifleştirilecek.

Topluluğun Yönettiği Bir Cüzdan

Bir cüzdanı benzersiz yapan nedir? Neden herkes şu an tercih ettiği cüzdanından UniFyre Cüzdana geçiş yapmalı? Bunlar, UniFyre cüzdanın genel vizyonunu tartışırken üzerine düşünülen bazı sorulardan olmuş.

Herhangi bir Ferrum Network ürünü hakkında en eşsiz ve değerli şey topluluğumuz! Bunu fark ederek, bu güçten gelişen ve topluluğumuzu yaklaşık 2 yıldır bizimle oldukları için ödüllendiren bir cüzdan inşa etmek istedik.

Pratik açıdan bu ne anlama geliyor? Bu, kullanıcıları UniFyre Cüzdanında FRM’ye sahip oldukları için ödüllendiren ve onları belirli hak ve ayrıcalıklarla güçlendiren bir sistem geliştirildiği anlamına geliyor.

Lansman Öncesi Kampanyanın I. Bölümü

Ferrum Network ekibi uzun süredir onları destekleyen toplulukları için küçük bir sürpriz de hazırlamış.

Cüzdanı kullanmak isteyen ve bekleme listesine kaydolan ilk 500 kişinin e-posta adresine 50 FRM token gönderilecek!

Ferrum Network Türkiye Telegram Grubu’na buradan katılabilirsiniz.

BİR CEVAP YAZ

Lütfen yorumunuzu girin
Lütfen Adınızı Girin